0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερακατ αρχας να ευχαριστησω τον -τους διαχειριστες για την αλλαγη στην εμφανιση των φωτο,πεστε μου γιατι μου τις βγαζει καθετα η μια κατω απο την αλλη...να το διοθωσω....θεωρω οτι (και ισως η αποψη μου ειναι ειναι ανατρεπτικη η μη πραγματοποιηση εκθεσεων εκανε καλο στην πλειοψηφια των μοντελιστων και οχι των...indiana jones...),Καταλαβα ΟΤΙ η μεταδοση και αποκτηση γνωσης σε βαθος στο χομπυ μας μεσα απο το fb δεν ειναι εφικτη ...
Καλησπερακατ αρχας να ευχαριστησω τον -τους διαχειριστες για την αλλαγη στην εμφανιση των φωτο,πεστε μου γιατι μου τις βγαζει καθετα η μια κατω απο την αλλη...να το διοθωσω....
πως ανοιγουμε νεο ποστ?
Πολύ ωραία η δουλειά στο διαμέρισμα οδηγού -συγκροτήματος ισχύος..Το κιτ της miniart δείχνει εξαιρετικό.Προσωπικά θα πρόσθετα φορητό οπλισμό και κάποια αξεσουάρ του πληρώματος(σακίδια κτλ)Εξαιρετική δουλειά, μπράβο
Τελικά το ποστ στο οποίο απάντησα απέκτησε άλλες 637+ φώτο. ΄Εχω μπερδευτεί λίγο...Απ' ό,τι κατάλαβα μας έρριξες ένα Τ 60, σαν λαγό, μας άφησες να μιλάμε για chipping, ενώ ήταν το πρόσθετο στο διόραμα.Μην χολοσκάς, πλάκα κάνω !Σ'ευχαριστώ για τις πληροφορίες και λεπτομέρειες του διοράματός σου. Η αναλυτική παρουσίαση θα βοηθήσει πολλούς ( εμού συμπεριλαμβανομένου ! ).Εξαιρετική πραγματικά δουλειά. Σ' ευχαριστώ που μοιράστηκες τις λεπτομέρειες με μας.Καλή συνέχεια. Παρακολουθώ για νέες ιδέες.Υ.Γ.Το Τ60 δεν υπήρχε το 1939. Η κατασκευή του ξεκίνησε τον Ιούλιο του 1941.
Απλά πατάς "Απάντηση" και βάζεις τις νέες φωτό εκεί, αντί να κάνεις επεξεργασία του πρώτου post του thread και να τις προσθέσεις ΜΦΧ