Αφού έφαγα μια ημέρα να ψάχνω στο ράφι ποιο στοκαρισμένο κιτ θα πιάσω,το μάτι μου έπεσε κατευθείαν σε ενα κιτ το οποίο ήμουν σίγουρος 100% οτι το είχα εκσφενδονίσει απο το παράθυρο!
Αυτό το άθλιο κιτ,

το είχα αγοράσει απο Ουκρανία με σκοπό να το κάνω κάποια στιγμή Αφγανικό,το είχα ξεκινήσει με πολύ όρεξή, αλλά θυμάμαι την Δεύτερη κιόλας μέρα μου είχε κάνει τα νεύρα τσατάλια,το έβαλα στην άκρη απογοητευμένος και είχα αποφασίσει να το πετάξω.
Δεν ξέρω τι έγινε,ως εκ θαύματος το βρήκα ξανά στο ράφι και δεν το σκέφτηκα καθόλου.Αυτήν την φορά θα το τελειώσω..

Λίγα λόγια για το κιτ.ΜΗΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ!!

Εφαρμογή άθλια,σε κάνει να θες να κλάψεις, ποιότητα πλαστικού άστα να πάνε, ίσως το πιο χάλια κιτ που είχα στα χέρια μου.
Αλλά τι να κάνω που έχει αρκετά καλή λεπτομέρεια(ω ναι!), ωραία καθίσματα, δίνει καλό κινητήρα(δεν θα μου χρειαστεί), και ενα ωραίο πολυβόλο KVP το οποίο με λίγη δουλειά γίνετε καλούτσικο.
Γενικά είναι σπάνιο θέμα που δεν το βρίσκεις εύκολα, όπως και τα άλλα κιτ της εταιρίας..
Και μην μου πει κανείς καλά,δεν αγόρασες το uaz της τρομπέτας,οκ με τραβάνε τα φθηνά χρεπια,το ομολογώ Γιατρέ

Πρόοδος εργασιών..
το σασί έπρεπε να το βάλω σε καλιμπρα για να έρθει,η μούρη με το κάπο και τα όργανα Θέλει δουλίτσα να εφαρμόσει στο πλαίσιο, αλλά προχωράμε..

Ευχές, σχόλια και...κατάρες, ευπρόσδεκτα όπως πάντα