ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Air: Show room

Revell 1:144 Airbus A320neo AEGEAN AIRLINES

<< < (3/3)

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ:

--- Παράθεση από: alex83 στις Νοεμβρίου 18, 2020, 10:43:07 μμ ---Εξαιρετική κατασκευή Φίλιππε,βγήκε πάρα πολύ ωραίο και τελικά και με τους τροχούς έχει άλλη χάρη!
Spoiler (hover to show)όσο το βλέπω στις φωτό τόσο περισσότερο θα με κάνεις να αλλάξω γνώμη για τους τροχούς :mrgreen: :mrgreen:!Απορώ πάντως γιατί η Revell δεν δίνει το Σ/Π...τόσο πολύ θα κόστιζαν μερικά κομμάτια παραπάνω :? :?Το μπλε πάντως το πέτυχες διάνα....το προτείνει η revell στις οδηγίες ή πήγες με το μάτι :?:
 ::salut:: ::salut:: ::salut::

--- Τέλος παράθεσης ---
Αλέξανδρε σ ευχαριστώ φιλε. Το μπλε το πήγα με το ματι να σου πω την αληθεια γιατι η ρεβελ δίνει οδηγίες για αφος της Lufthansa. Μου έμοιαζε πολυ στο ματι και να σου πω την αληθεια έκανα δοκιμές με τις χαλκομανίες και το μπλε του λογοτύπου AEGEAN. Πάντως αν το εχεις το κιτ στειλε μέηλ στη ρεβελ. Θα σου στείλουν το πλαίσιο εντελώς δωρεάν και σε λίγες μερες. Εμένα άργησε επειδη δεν υπήρχε σε στοκ οπως μου είπαν και ξαφνικά μια μερα ήρθε ο φάκελος με ολο το πλαίσιο! Εξαιρετική εξυπηρέτηση και φαντάσου οτι στο μέηλ μου απάντησαν σε δεκα λεπτά μεσα!

Αλεξης.:
Φιλιππε το λευκο με αερογραφο ή με ετοιμο σπρευ το εκανες;

--- Παράθεση από: Αλεξης. στις Νοεμβρίου 25, 2020, 10:36:41 πμ ---Φιλιππε το λευκο με αερογραφο ή με ετοιμο σπρευ το εκανες;

--- Τέλος παράθεσης ---
Γεια σου Αλέξη. Με αερογραφο ειναι το λευκό της MRP

Αλεξης.:
Και κατι τελευταιο Φιλιππε.
Ποσα χερια χρειαστηκε το λευκο για να δειξει σωστα;
Και σε τι υποστρωμα;

--- Παράθεση από: Αλεξης. στις Νοεμβρίου 26, 2020, 09:49:21 πμ ---Και κατι τελευταιο Φιλιππε.
Ποσα χερια χρειαστηκε το λευκο για να δειξει σωστα;
Και σε τι υποστρωμα;

--- Τέλος παράθεσης ---
Χμμμ ακριβώς ποσα δεν θυμάμαι αλλα χρειάστηκε αρκετά. Θέλει υπομονή σίγουρα για να βγει καλο το στρώσιμο. Το υπόστρωμα ειναι 1200 ασταρι γκρι της mr color

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση