ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Air: Show room
Revell 1:144 Airbus A320neo AEGEAN AIRLINES
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ:
Φιλοι μου καλησπερα. Εν μεσω καραντινας αλλο ενα πολιτικο θεμα αυτη τη φορα το αγαπημενο Α320 με τα νεα χρωματα της AEGEAN. Το κιτ της Revell ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ. Δεν με δυσκολεψε πουθενα. Βαφτηκε με MRP και Gunze env oi xalkomaniew einai thw Νazca Decals, πολυ καλες αν και το φιλμ ειναι μαλλον λιιιιιιγο πιο χοντρο απο οτι πρεπει. Οι τροχοι τελος ειναι το σετ της Res/kit. με εξαιρετικη λεπτομερεια αν και 1:144. Να σημειωσω οτι το κιτ δεν παρειχε καθολου σκελη και τροχους τους οποιους απεκτσα υστερα απο αποστολη μεηλ στην κατασκευαστρια εταιρια. Μετα απο λιγες μερες ελαβα το σπρου με ολα τα κοματια που ελειπαν εντελως δωρεαν. Θα ηθελα να ευχαριστησω τον πολυ καλο φιλο Λεων Ποριαζη για την πολυτιμη βοηθεια του!
Kostis Pap:
Πολύ όμορφη κατασκευή! Δεν έχω ασχοληθεί με πολιτικά αεροπλάνα αλλά αυτό που βλέπω μου αρέσει πολύ. Ας τα βλέπουμε σε μοντέλα γιατί όπως πάει δεν με βλέπω να μπαίνω σύντομα σε αεροπλάνο.
Αλεξης.:
Πολύ ωραίο Φίλιππε.
Μου αρέσει.
Θα το φτιάξω και εγω σίγουρα.
Εχω ενα θέμα όμως με τις παραγγελίες απο το εξωτερικό.
Πες σε παρακαλώ τους κωδικούς των χρωμάτων.
Τα γκρι των φτερών, το μπλε...για πες!
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ:
--- Παράθεση από: Αλεξης. στις Νοεμβρίου 16, 2020, 08:36:20 πμ ---Πολύ ωραίο Φίλιππε.
Μου αρέσει.
Θα το φτιάξω και εγω σίγουρα.
Εχω ενα θέμα όμως με τις παραγγελίες απο το εξωτερικό.
Πες σε παρακαλώ τους κωδικούς των χρωμάτων.
Τα γκρι των φτερών, το μπλε...για πες!
--- Τέλος παράθεσης ---
Ευχαριστώ πολυ Αλέξη. Να το φτιάξεις ειναι πολυ καλο κιτ. Τα χρώματα που χρησιμοποίησα ειναι τα δυο γκρι MRP 94 και MRP 356 ενώ το μπλε ειναι το Η15 της gunze.
giannhsfx1987:
Πολύ ωραίο Φίλιππε όμορφη κατασκευή!!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση