Καλή χρονιά φίλε μου! Πολυ ωραίo to Fletcher στη δύσκολη (για μένα τουλάχιστον) κλίμακα.
Ωραία η θέση του πλοίου σκηνοθετικά. Αν μπορώ να καταλάβω από τις φωτό η επιφάνεια της θάλασσας είναι από αλουμινόχαρτο;
Προσωπικά δεν μου αρέσουν οι βαμμένοι αφρισμοί, προτιμώ το βαμβάκι, αλλά αυτά ειναι γούστα. Θα μπορούσες να έχεις και κάποιους πιο θαλασσι τόνους μπλε στους αφρισμούς.
Το βάψιμο στο πλοίο είναι πολύ ωραίο. Μία ένσταση έχω για το rigging που το βρίσκω λιγο χοντρό. Δοκίμασε να βρεις UNI Caenis, είναι νήμα για fly fishing πάχους περίπου 0,04χιλ, το οποίο είναι ότι πρέπει για την 700. Υπάρχει μαύρο και άσπρο σε καρουλι των 200 μέτρων. Εναλλακτικά υπάρχουν και προϊόντα της Infiny Models (ultra fine rigging) και κάποια ανάλογα της ΑΚ και Ushi, τα οποια είναι lycra και είναι ελαστικά.
Θα πρότεινα τα πλαινά της βάσης να είναι πιο χαμηλά από την επιφάνεια της θάλασσας, τώρα φαίνεται σαν μικρή πισίνα...
Για την φωτογράφηση βάλε μια εικόνα θάλασσας σε μια οθόνη και βάλε το μοντέλο μπροστά, θα δείξει ωραίο.
Γενικά πολύ ωραίο διόραμα, στην 350 θα κάνεις παπάδες. Περιμένουμε το επόμενο!