Καλημέρα παιδιά και Καλό Μήνα δεδομένης της ευκαιρίας. Καλοκαιράκι και εν μέσω κορονοϊού και δουλειάς είπα να παλέψω το μοντελάκι του θέματος μιας και η μεταφορά του Α-7 είναι απαγορευτική εδώ

Ναι καλά το βλέπετε, τζετάκι της cold era!!!
Για το συγκεκριμένο έχω ακούσει τα καλύτερα και σιγουρα τα αξίζει!! Θέλει λίγο προσοχή και εφαρμογή ταμιγια!!!
Μοντελάκι και κάποια αφτερ μαρκετ, το σκέφτηκα για ΟΟΒ αλλά είδα ότι για το προφίλ που ήθελα να φτιάξω ο πίνακας ήταν λάθος, (αυτός του κιτ κάνει μόνο για D-1, το δικό μου ειναι D-35, από τα D-5 και μετά ειχαν άλλο πίνακα) οπότε τσίμπησα ένα φρετάκι της εντουαρντ...μετά λέω δεν παίρνω και το καθισματάκι της true details που είναι μπιμπελό σε σχέση με το μαμίσιο και μιας και το προφίλ μου είχε άλλο ριναίο, ζάντα για την ακρίβεια, πήρα και τους τροχούς της εντουαρντ για το -F (είναι οι ίδιοι) Μην πάρετε τους αντίστοιχους της reskit, είναι εκτός κλίμακας!!...και έτσι πάει το ΟΟΒ

Όσον αφορά το προφιλ, κυκλοφορεί μόνο μία φωτό του πραγματικού...

Αρχή κλασσικά με κοκπιτ το οποίο είναι πολύ καλό σαν λεπτομέρεια, ακόμα και το κάθισμα γίνετε πολύ όμορφο αν το προσέξεις!! Καλή μελέτη φωτό, προσθήκη κάποιων μοχλών και λεπτομερειών. Αφαίρεσα τις σκανδάλες από το πλέγμα στήριξης του καθίσματος μιας και έτσι όπως τα δίνει το κιτ το κάθισμα είναι οπλισμένο!

Έκλεισε η άτρακτος, αν προσέξεις στην κόλληση δεν θες καθόλου στόκο!! Παράλληλα λόγω του πίνακα τοποθετήθηκε και το διαφορετικό κάλυμμα του πάνελ οργάνων! Παράλληλα θα παρατηρήσετε και τα στενσιλς που μπήκαν στα πλαϊνά της ατράκτου!

Βάψιμο και λίγη φθορά σε δεξαμενές, εκτοξευτή ρουκετών και τροχούς!

Κολλήθηκαν τα φτερά και ότι άλλο παρελκόμενο και μασκαρίστηκαν, βάφτηκαν και βρομίστηκαν οι φωλέες του Σ/Π...

Και κλεινω το ποστ παιδιά με την καλύπτρα, βελτιώθηκε, μακαρίστηκε μέσα έξω και βάφτηκε από μέσα!

Ευχαριστώ για την προσοχή σας, συνέχεια με την προετοιμασία για το μεταλλικό χρώμα...για να δούμε πως θα μας πάει!!
Γιάννης