ερωτήσεις σχετικά με φωτοχαραγμένα:
1)Τα άβαφτα, τα περνάμε με primer πρίν?? Τα βάφουμε πριν τα κολλήσουμε (π.χ. ζώνες)
2)Το φίλμ που έρχεται μαζί για τα όργανα, με τί κόλλα τα κολλάμε στο πλαστικό και μετά με τί κόλλα κολλάμε πάνω του τα φωτοχαραγμένα?
Καλησπέρα,
Μπάμπης είναι το μικρό σου;
Λοιπόν αγαπητέ συνάδελφε καταρχάς μπράβο που επέλεξες τα άβαφτα φωτοχαραγμένα γιατί τα βαμμένα είναι για τα #2$%&!
Προσωπικά τα πήρα μία φορά και από τότε είπα ποτε ξανά!!
Τώρα όσο αφορά τα ερωτήματα σου έχουμε και λέμε...
Πρώτον, Βολεύει να τα περάσεις με πράϊμερ για τον λόγο που ανέφερε ο dsk. Εγώ κάνω το εξής, είτε θα τα τρίψω για να φύγει το βερνίκι που έχουνε βάλει και αρα να έχει καλύτερη πρόσφηση το χρώμα ή απλά θα τα περάσω με ένα χέρι οινόπνευμα και μετα κόλλημα με κυανοακρυλλική. Το βάψιμο το κάνω αφου τα έχω κολλήσει.
Για το δεύτερο ερώτημα σου μία απάντηση είναι το περνάς με βερνίκι και μετά αφού στεγνώσει το κολλάς με κυανοακρυλική και πάλι με την ίδια κόλλα από πάνω του το φωτοχαραγμένο κομμάτι. Ο λόγος που το κάνεις αυτό είναι για να μην θολώσει το φίλμ.
Καλη επάνοδο καί ότι θέλεις ρώτα, υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι εδω στο φόρουμ οι οποίοι είναι ῾῾κινητές μοντελιστικές εγκυκλοπαίδειες῾῾!!!!!
