Αποστολέας Θέμα: Καθρέπτες Stryker  (Αναγνώστηκε 729 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος LAMPAKIAS

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
  • Μ113 IDF Fitter
Καθρέπτες Stryker
« στις: Ιουνίου 29, 2020, 08:50:39 μμ »
Καλησπέρα παλικαρια
Έχει κανείς καθρέπτες και βάσεις από
Afv M1126 Stryker
Έχω χάσει τους δικούς μου από ένα κιτ που εχω ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια και τώρα φτάνει στο βάψιμο αφού επανήλθαμε στο αθλημα
Οποίος μπορεί να βοηθήσει με οποιο τρόπο μπορεί σας ευχαριστω
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
Σύλλογος Μοντελιστών Καβάλας
IPMS 1200

[im

Αποσυνδεδεμένος trelomontelakias

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Σαλαμινα
Απ: Καθρέπτες Stryker
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 30, 2020, 09:15:47 πμ »
Έχεις επιχειρήσει να τους φτιάξεις? Με σύρμα η καλώδιο ανάλογα τη κλιμακα και φυλλο πλαστικού ή κανένα περισσευμα το οποίο θα το κόψεις παραλληλόγραμμο και θα λιμάρεις τις γωνίες να γίνουν στρογγυλεμενες. Ακόμα και 100% να μην το πετύχεις θα είναι καλύτερα από το να μη βάλεις καθόλου ή να μη το τελείωσεις!!!

Αν πεις να τους φτιάξεις ζήτα βοήθεια από εδώ υπάρχουν μάστερ του είδους να σε βοηθήσουν.
Κατά φαντασίαν επιδέξιος!!!

Αποσυνδεδεμένος Kostis Pap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
    • coarse landscapes
Απ: Καθρέπτες Stryker
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 30, 2020, 09:37:03 πμ »
Έχεις επιχειρήσει να τους φτιάξεις? Με σύρμα η καλώδιο ανάλογα τη κλιμακα και φυλλο πλαστικού ή κανένα περισσευμα το οποίο θα το κόψεις παραλληλόγραμμο και θα λιμάρεις τις γωνίες να γίνουν στρογγυλεμενες. Ακόμα και 100% να μην το πετύχεις θα είναι καλύτερα από το να μη βάλεις καθόλου ή να μη το τελείωσεις!!!

Αν πεις να τους φτιάξεις ζήτα βοήθεια από εδώ υπάρχουν μάστερ του είδους να σε βοηθήσουν.
X2Έχουν σχετικά απλές γραμμές και δεν μου φαίνονται ιδιαίτερα δύσκολη κατασκευή.

Tags: