0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η Τζένη αποτελεί πραγματικό κίνητρο για κάθε αεροπλανά να το γυρίσει στα άρματα Κάντε την κίνηση να την καλέσετε Ελλάδα για σεμινάρια και δεν θα χάσετε (χάσουμε...).
Γιατι να μην το γυρίσει αυτή στα αεροπλάνα... :
Γιατί εγώ τώρα έχω την αίσθηση ότι στο σεμινάριο θα κοιτάμε το Τζενάκι μόνο...................
Οπα . Τι έχουμε εδώ
Παιδιά,δεν θέλω να σας χαλάσω την ονείρωξη,αλλά σκέφτηκε κανείς σας οτι το Τζενάκι μπορεί να είναι μια κακάσχημη Μαορί, κλεισμένη μέσα στο σπίτι από την κατακραυγή του κόσμου ,όπου μανιωδώς ξεσπάει το πάθος της στον μοντελισμό,δημοσιεύοντας την φωτό της...κοινωνικής της λειτουργού ως δική της,ελπίζοντας σε λίγο ..διαδυκτιακό σεξ με αρματάδες : : :
Υ.Γ.ΒΑΛΕ ΒΡΕ ADMIN ΜΙΑ ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΓΟΕΡΑ!!!!(αφου το βλεπεις οτι χρειαζεται..... )
Εμένα πάντως δεν μου κάνει για Μαορί!!!!Αυτή είναι η φωτό της Τζένης που έστειλε άλλο μέλος από Αυστραλία!!!(γιαμ-γιαμ)http://photos.kitmaker.net/data/500/I_do_not_know_what_it_was_about_but_it_sure_was_funny_.jpgΛέτε να χρησιμοποιεί και αυτός την ίδια κοινωνική λειτουργό???? Υ/Γ: Τασούλη όπως βλέπεις ακόμα και να έρθει Ελλάδα πελάτισσά σου δεν πρόκειται να γίνει!!!!