Αποστολέας Θέμα: VF31 F-14 SUPER D TOMCAT  (Αναγνώστηκε 930 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος LEFTERIS1979

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
VF31 F-14 SUPER D TOMCAT
« στις: Μαΐου 15, 2020, 09:28:31 μμ »
Hobby boss 1/72 oob. Στα καθίσματα πρόσθεσα λαβές εκτίναξης και ζώνες. Κατασκευαστικά πολύ ευχάριστο καλές εφαρμογές εκτός από την ένωση του πιλοτηρίου με την άτρακτο. Κάκος ο μηχανισμός αλλαγής γωνίας της πτέρυγας. Βάψιμο με H308 gunze. Pin wash με tamiya panel liner. Φθορές, ίχνη λαδιού με Νewton oils. Πολύ ευχάριστη εμπειρία η υλοποίηση του project. Αρχικά ήθελα να το κάνω jolly Roger αλλά με ενθουσίασε το πορτοκαλί έμβλημα στα κάθετα σταθερά. Αποδείχτηκε εκ των υστέρων από έρευνα στη βιβλιογραφία ότι το έμβλημα της VF31 είναι σε κόκκινο πλαίσιο. Εκτός του κακού χρωματισμού οι χαλκομανιες ήταν και σκληρές και με παιδεψαν. Επίσης έχω την εντύπωση οτι τα κάθετα σταθερά είναι κάτι τι μικρότερα σε σχέση με την κλίμακα. Τέλος πάντων όλα οκ πέρασα ξέγνοιαστες ώρες με την κατασκευή του και θα μου θυμίζει πάντα την covid εποχη που ελπίζω να λήξει σύντομα.

Αποσυνδεδεμένος Gundam

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
Απ: VF31 F14 SUPER D TOMCAT
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 17, 2020, 01:10:01 μμ »
Καλησπέρα,όμορφη κατασκευή συνολικά,το χρώμα στα πέταλα της εξαγωγής είναι εξαιρετικό.Χωρίς να είμαι ειδικός στα tomcat ίσως οι φθορές στην ρίζα της πτέρυγας είναι λιγότερο ρεαλιστικές απο τις υπόλοιπες επιφάνειες
Καλή συνέχεια  ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος LEFTERIS1979

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
Απ: VF31 F14 SUPER D TOMCAT
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 17, 2020, 02:44:21 μμ »
Καλησπέρα,όμορφη κατασκευή συνολικά,το χρώμα στα πέταλα της εξαγωγής είναι εξαιρετικό.Χωρίς να είμαι ειδικός στα tomcat ίσως οι φθορές στην ρίζα της πτέρυγας είναι λιγότερο ρεαλιστικές απο τις υπόλοιπες επιφάνειες
Καλή συνέχεια  ::salut:: ::salut::
Όντως ήθελε λιγότερο. Αστοχία.

Tags: