Λυπάμαι, δεν είχα καταλάβει τί ακριβώς ζητούσες. Οι απορίες τώρα, με τις υποσημειώσεις, είναι καθαρές.
Στα G έχουμε πρόσθετη βιδωτή θωράκιση στις αρχές μόνο. Από τον Μάιο του '43 η εταιρεία Alkett τοποθετεί πλάκες θωρακίσεως 80χιλ. Το Οκτώβριο του '43 ακολουθεί και η εταιρεία MIAG με 80χιλ. πλάκες ( Αυτές οι 2 εταιρείες κατασκεύαζαν Stug. H MIAG τα λιγώτερα. ).Οι πλάκες αυτές ( σωστότερα: ελάσματα ) των 80χιλ. είναι μόνον για το πρόσθιο μέρος του πήγματος. Στην υπερκατασκευή μένουν οι δύο πλακες των 30χιλ. βιδωτές απάνω από τα 50χιλ. της βασικής πλάκας. Οπότε, ναι, η Tamiya κάνει εδώ λάθος και η Dragon είναι σωστή.
¨Εχεις απόλυτο δίκιο και στο θέμα της ηλεκτροσυγκολλήσεως. Η εταιρεία Alkett χρησιμοποιεί αυτόν τον τρόπο ηλ/σεως από το φθινόπωρο του '43, ενώ η MIAG ακολουθεί από το καλοκαίρι του '44. Το ίδιο συμβαίνει και με τις βάσεις του γερανού.
΄Αρα μάλλον έχεις ένα πολύ ωραίο middle production StuG 40 G. Για late δεν νομίζω. Χρειάζεσαι γουρουνοκεφαλή. Φυσικά εκείνη την εποχή όλα ήταν πιθανά.
Εγώ έχω κόψει παρτίδες με την Tamiya, από τότε που κυκλοφόρησε το Horch typ 108 με γωνιακές τις πίσω πόρτες βασισμένη σε αυτήν την φώτο. Βαρέθηκα και τα Τ34 της με τους μεταλλικούς άξονες και τις τρύπες από κάτω για μοτέρ και μπαταρίες.
Για τα φτερά ειλικρινά δεν ξέρω. Δεν φαίνονται σε κανένα Panzer III ή παράγωγό του.

Δεν ξέρω αν η εταιρεία δίνει τις δίδυμες περισκοπικές διόπτρες του οχήματος. Αν όχι, η προσθήκη τους είναι εύκολη. Υπ 'οψιν ότι ο πυργίσκος του αρχηγού είναι κινούμενος ως τον Οκτώβριο του '43. Μετά ακίνητος, ως τον Οκτώβριο του '44 και μετά πάλι κινούμενος. Σε όλα σχεδόν τα Stug φαίνεται ο αρχηγός πληρώματος να χρησιμοποιεί δίδυμη περισκοπική διόπτρα. Το άρμα είχε μόνο μία περισκοπική σκοπευτική διόπτρα για τον σκοπευτή. Ο αρχηγός είχε μόνο τα κιάλια του και αυτή την διόπτρα.

Φαίνεται το άνοιγμα για την διόπτρα του αρχηγού.