Καλημέρα.
Όπως ξανα-έγραψα κάνω πολιτικά θέματα ,απ το 1992,έτσι επειδή μ αρέσει.
Πριν δύο χρόνια ψάχνοντας για gloss βερνίκι για το κλείσιμο του εκάστοτε θέματος και λόγω της ιδιαιτερότητας των πολιτικών,που κυριολεκτικά είναι πολύ gloss,πήρα να δοκιμάσω αυτό απ το plaisio.
https://www.plaisio.gr/zografiki-diy/zografiki/agiografia/sentioart-verniki-agiografias-gialistero-dialitou-100ml_2708507Έχοντας δοκιμάσει διάφορα βερνίκια και από αγορές που δεν έχουμε πρόσβαση,το αποτέλεσμα μ άρεσε,γιατί δίνει στο κάθε αεροσκάφος αυτήν την γυαλάδα που 'εκπέμπει' το πραγματικό.
Όμως δεν μου βγήκε πάνω από δυο φορές ...
Ή με διαλυτικό,ή με thinner μοντελισμού,ή με White spirit,ή με διαλύτη για σπέσιαλ βερνίκια,θολώνει το μοντέλο,βγάζοντας πάντα με αερογράφο κάτι σαν 'προϊόν' αράχνης,που με αναγκάζει να το βγάλω ,αλλά επειδή έχω βάλει τα σήματα,και πέρασα τα υπόλοιπα,μου χάλασε 2-3 μοντέλα.
Κάνω δοκιμές ξανά και ξανά αλλά δεν έχω το αποτέλεσμα της πρώτης και δεύτερης φοράς.
Αγόρασα ένα παρόμοιο ,που είναι λέει gloss αγιογραφίας και αυτό τα ίδια..
Αν έχει κάποιος δοκιμάσει με επιτυχία (που είμαι σίγουρος θα έχε εκπλαγεί),ας μου πει πως αραιώνεται ή τι κάνω λάθος.
Λέει για 10-30% αραίωση με white spirit,αλλά δεν...