Αποστολέας Θέμα: Αερογραφος GRAPHOTECH BD-212EK  (Αναγνώστηκε 956 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Χρηστος Κ. RF-4E

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
Αερογραφος GRAPHOTECH BD-212EK
« στις: Απριλίου 09, 2020, 02:24:00 μμ »
Καλημέρα.
Σκοπεύω να πάρω τον πρώτο  μου αερογραφο καθότι μετά  από τα εφηβικά  μου χρόνια  αποφάσισα να ασχοληθώ  ξανά  με το μοντελισμο.
Λέω να διαθέσω ενα ποσό  40-50 EUR. Αξιζει ο συγκεκριμένο ή να πάω σε κάτι άλλο. Με τα χρήματα  που διαθέτω κάτι σχετικά  καλό για αρχαριο;

Το link από το κατάστημα  που τον βρήκα
https://www.pla.gr/airbrush/1821--bd-212ek.html

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
Απ: Αερογραφος BD 212EK
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 09, 2020, 04:57:56 μμ »
Πολλά μέλη του forum, έχουν κατά καιρούς εκφραστεί κολακευτικά για το μοντέλο ΚΥΟΤΟ αυτής της εταιρίας. Η ουσιαστική διαφορά του είναι τα εναλλάξιμα κύπελλα χρώματος...γιατί ένα μεγάλο κύπελλο μπορεί να σού περιορίζει την ορατότητα προς το σημειο που βάφεις ή να σε ενοχλεί στο χέρι..Ενα μικρό κύπελλο από την άλλη μπορεί να επαρκεί εαν θέλεις να βάψεις ένα μικρό κομματι μόνο και να μην επαρκεί για μία μεγάλη μονόχρωμη επιφάνεια..Εσύ αποφασίζεις τι θέλεις και πόσα θέλεις να ξοδέψεις

Αποσυνδεδεμένος Χρηστος Κ. RF-4E

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 09, 2020, 05:35:01 μμ »
Σε ευχαριστώ.
Επειδή  όπως είπα δεν γνωρίζω, οι παρατηρήσεις σου με βοήθησαν

Αποσυνδεδεμένος Βαγγέλης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Χαλάνδρι
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 09, 2020, 11:42:59 μμ »
Συζητήσεις για αερογράφους θα βρεις πολλές εδώ. Από την πλευρά μου να πω ότι χρησιμοποιώ τον ΚΥΟΤΟ που αναφέρθηκε πιο πάνω αρκετά χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος για τα λεφτά του. Πωλείται με 3 κύπελα αλλά και 3 διαφορετικές κεφαλές 0,3 -0,5 - 0,8. Τίμιο εργαλείο και καλό σχολείο για να αποκτήσεις σχετικές δεξιότητες. Η τιμή του περίπου στα λεφτά που διαθέτεις.
Βαγγέλης

Αποσυνδεδεμένος Kostis Pap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
    • coarse landscapes
« Απάντηση #4 στις: Απριλίου 10, 2020, 01:28:02 πμ »
Να σου επιβεβαιώσω κι εγώ ότι ο Kyoto είναι πολύ καλός. Για τον 212 δεν ξέρω αλλά δεν αμφιβάλλω ότι και αυτός καλός θα είναι. Ο Kyoto μετά από κάποια χρόνια μου άρχισε διάφορα κόλπα, που δεν μπόρεσαν να λυθούν, και πήρα έναν iwata eclipse HP-CS  0.35 (ήταν αρκετά πιο φθηνός τότε). Πάντως ακόμη χρησιμοποιώ τον Kyoto πού και πού. Ελπίζω να σου δουλέψει καλά το κομπρεσεράκι που έχεις.

Tags: graphotech