Αποστολέας Θέμα: Το πιο "περίεργο" μέρος που έχετε μοντελάρει  (Αναγνώστηκε 3188 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος vagos

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Aπο Καρέα μεχρι Αγγλία.
  • Come And Get IT.
Απ: Το πιο "περίεργο" μέρος που έχετε μοντελάρει
« Απάντηση #25 στις: Ιανουαρίου 20, 2007, 01:34:59 μμ »
Ε οχι ρε παιδια, αυτο ειναι βανδαλισμος του καλλιτεχνήματος  8)

Αμα στοκαρεις εκει που θα βαζεις μετα τον ..... λοιπό εξοπλισμο?  (Εργαλεια, χαρακες κτλ)  :oops: 

Μονο πανω απο το πτωμα μου θα παρεις αυτο το κιτ.

Αποσυνδεδεμένος Αγιος Δημητριος

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Θεσσαλονικη
  • Ουκ εν τω πολλω το ευ.
    • Agioplanes
« Απάντηση #26 στις: Ιανουαρίου 20, 2007, 03:02:47 μμ »
εγω εν ωρα δουλιας και χωρις να το πολυσκευτω εβαφα παραλαγη της Luftwaffe με κινδυνο να περασει καποιο απο τα αφεντικα και να βρεθω και εγω και το Tornado κυριολεκτικα στον δρομο. Ευτυχος δεν συναιβει κατι τετοιο και τελικα μετα απο βαψιμο περασμα των σχετικων βερνικιων και χαλκομανιων καταφερα και το ολοκληρωσα χωρις δυσαρεστα επακολουθα.
Κατι που φυσικα δεν προκειτε να το ξανακανω.

Αν για κακη σου τυχη περναγε καποιο απο τα αφεντικα θα μπορουσες να ισχυριστεις οτι δοκιμαζες τις δυνατοτητες του αερογραφου....... :wink:
Η αληθεια ειναι οτι εγω τους ειχα παει τον αερογραφο μου εκει και τους εκανα επιδειξη για τις δυνατοτητες του και του επεισα να παρουν για να κανουν την δουλεια τους και φυσικα ενθουσιαστηκαν. Αυτη ηταν η προσφωρα του μοντελισμου στην ετερεια οποτε κανονικα θα επρεπε να δειξουν κατανοηση αλλα δεν νομιζω να αρεσει σε κανεναν να πληρωνει εργατη που αντι να κανει την δουλεια του αυτος.......................!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Boomer

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Καραμπουρνάκι
  • Το άτιμο το ύψος
« Απάντηση #27 στις: Ιανουαρίου 20, 2007, 03:30:52 μμ »
Εγώ ακόμα κ στην τουαλέτα έχω μοντελάρει :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Τα F-5 σκίζουν

Αποσυνδεδεμένος Αγιος Δημητριος

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Θεσσαλονικη
  • Ουκ εν τω πολλω το ευ.
    • Agioplanes
« Απάντηση #28 στις: Ιανουαρίου 20, 2007, 04:10:33 μμ »
Ρε παιδια κανεις δεν εγραψε, πανω στο γυμνο κορμι γυναικας?? :lol: Εχω δει να γραφουν, εχω δει να το εχουν κανει τραπεζακι για το λαπτοπ. Γιατι οχι λοιπον κ για τριψιμο, κόλλημα κ κανα γρηγορο στην κυρια αμα λαχει  8)
Ρε Vago οι γυναικες με το ζορι ανεχονται τους μοντελιστες και τα μοντελα τους στο σπιτι  ποσο μαλλον πανω στο κορμι τους.

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #29 στις: Ιανουαρίου 20, 2007, 09:58:49 μμ »
Ρε παιδια κανεις δεν εγραψε, πανω στο γυμνο κορμι γυναικας?? :lol: Εχω δει να γραφουν, εχω δει να το εχουν κανει τραπεζακι για το λαπτοπ. Γιατι οχι λοιπον κ για τριψιμο, κόλλημα κ κανα γρηγορο στην κυρια αμα λαχει  8)

vago δεν έχεις δεί τίποτα. σου προτείνω να πας σε ένα videoclub και να νοικιάσεις το hot shots - νομίζω ελληνκός τίτλος στραβοί πιλότοι σε Φ-16 - ειδικά για την σκηνή που ο Τσάρλι Σιν έχει ξαπλώσει την Βαλερία Γκολίνο - η οποία είναι ελληνίδα - και παρωδουν τις 9 1/2 βδομάδες.

Tags: