0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: dimis στις Ιανουαρίου 20, 2007, 01:14:04 πμεγω εν ωρα δουλιας και χωρις να το πολυσκευτω εβαφα παραλαγη της Luftwaffe με κινδυνο να περασει καποιο απο τα αφεντικα και να βρεθω και εγω και το Tornado κυριολεκτικα στον δρομο. Ευτυχος δεν συναιβει κατι τετοιο και τελικα μετα απο βαψιμο περασμα των σχετικων βερνικιων και χαλκομανιων καταφερα και το ολοκληρωσα χωρις δυσαρεστα επακολουθα.Κατι που φυσικα δεν προκειτε να το ξανακανω.Αν για κακη σου τυχη περναγε καποιο απο τα αφεντικα θα μπορουσες να ισχυριστεις οτι δοκιμαζες τις δυνατοτητες του αερογραφου.......
εγω εν ωρα δουλιας και χωρις να το πολυσκευτω εβαφα παραλαγη της Luftwaffe με κινδυνο να περασει καποιο απο τα αφεντικα και να βρεθω και εγω και το Tornado κυριολεκτικα στον δρομο. Ευτυχος δεν συναιβει κατι τετοιο και τελικα μετα απο βαψιμο περασμα των σχετικων βερνικιων και χαλκομανιων καταφερα και το ολοκληρωσα χωρις δυσαρεστα επακολουθα.Κατι που φυσικα δεν προκειτε να το ξανακανω.
Ρε παιδια κανεις δεν εγραψε, πανω στο γυμνο κορμι γυναικας?? Εχω δει να γραφουν, εχω δει να το εχουν κανει τραπεζακι για το λαπτοπ. Γιατι οχι λοιπον κ για τριψιμο, κόλλημα κ κανα γρηγορο στην κυρια αμα λαχει