0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ελα τώρα.... Μία φωτογραφία από τέτοια δουλειά;
@Jet72 @dimitrisap Σας ευχαριστώ @B737Mech Τι εννοείς Λέων;14 φωτογραφίες έχω βάλει.
Πάρα πολύ όμορφο, μπράβο Δυστυχώς, η Monogram βάρεσε κανόνι νωρίς. Αλλιώς θα έβγαζε διαμάντια με τη σημερινή τεχνολογία σχεδιασμού/παραγωγής ΜΦΧ
Πολλή καλή δουλειά σε ένα κιτ που θέλει δουλειά για να δείξει... Μπράβο!!!... Τώρα... Χχχμμμμ... Φίλος μοντελιστης έχει στα σκαριά το ίδιο αεροσκάφος και στις συζητήσεις που είχαμε μου είχε πει και δείξει, ότι η παραλλαγή θα τον παιδευε πολύ γιατί στα άκρα της είναι ψιλοντιτζιταλ... Ποοοολυ δύσκολο... Επίσης από κάτω δεν θα πρεπε να είναι ποιο γαλάζιο?... Βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος... 👍
Δύσκολο φίλε... Πολύ!!!
Παρά πολύ καλή δουλειά !!! Εξαιρετικό το βάψιμο!! Πολλά πολλά μπράβο
Πανέμορφη το βάψιμο! Δεν μας δίνεις καμία πληροφορία παραπάνω? Τι χρώματα χρησιμοποίησες?
Πάρα πολύ όμορφο!! Εξαιρετικό βάψιμο!! Ελεύθερο χέρι φαντάζομαι!!
Πολύ όμορφη δουλειά. Το μόνο που με ξενίζει κάπως είναι τα διακριτικά, ειδικά στην δεύτερη φωτογραφία. Θέλανε τουλάχιστον ένα ελαφρύ wash για να δένανε με την φθορά που έχει η παραλλαγή.Καί πάλι μπράβο για το όμορφο αοπτέλεσμα.
Παρα πολυ ωραιο.Συγχαρητηρια.
Είναι δαντελωτό...
Τα συγχαριτήριά μου και απο μένα.Τα made in Russia, σηκώνουν και φέρουν τρελές παραλλαγές. Εσύ το κατάφερες πολύ καλά σε αυτό το αλλόκοτο αερόπλανο!!Δεν έχω καμία παρατήρηση, αλήθεια, να πω. Ανάλυσέ μας λίγο το weathering - βρώμισμα, να μαθαίνουμε και εμεις!Σημ: ζήτα από Bad_Omen (su-24 fencer 1/48 trumpeter 11-12-2019) κανένα οπλισμό, μην το αφήσουμε "ελλειπές" το δικό σου ^^Αν και στη πραγματικότητα αυτο το αντρικό άφος, ήταν για ρουκέτες και μπόμπες μόνο. Ανυπμονώ να βγει και κανένα frogfoot για μας τους 72αριδες.