Αποστολέας Θέμα: Mirage 2000C HAF [Kinetic 1/48]  (Αναγνώστηκε 5321 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος panos.v

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ν.Ιωνία, Αθήνα
  • IPMS 1281
Mirage 2000C HAF [Kinetic 1/48]
« στις: Νοεμβρίου 05, 2019, 10:07:17 πμ »
Το τέλος της έκθεσης κάθε χρόνο σηματοδοτεί την αρχή της νέας μοντελιστικής χρονιάς. Και για να ξεκινήσει καλά πρέπει να ξεκινήσει καινούριο project... και τι καλύτερο από το αγαπημένο Mirage...

Αρχικά είχα αγοράσει το κιτ της eduard(heller) μαζί με ένα τσουβάλι ρητίνες της renaissance! Cocpit, κάθισμα, εξαγωγή, αντένες, αεραγωγούς, flaps, τροχούς και διάφορα άλλα μικρά "πραματάκια".... Μετά για κάποιο λόγο αποφάσισα να αγοράσω το Kinetic και να φτιάξω αυτό. Η εξαγωγή της renaissance είναι καλή, αλλά νομίζω πως αυτή της aires είναι καλύτερη, οπότε την πήρα. Κόκπιτ φυσικά της renaissance που έχει καταπληκτική λεπτομέρεια αλλά κάθισμα της eduard που μου άρεσε περισσότερο.
Μετά από κάμποσες ώρες με ρητίνες και φωτοχαραγμένα το cocpit είναι έτοιμο για βάψιμο... Η μπανιέρα του κόκπιτ μπήκε σχετικά εύκολα, αλλά προτίμησα πρώτα να τη βάλω στη θέση της και να κολλήσω όλα τα φωτοχαραγμένα και στο τέλος το βάψιμο... Ήθελε αρκετή δουλειά και "μερεμέτια" μαζί με το σκιάδιο και τον πίνακα για να κάτσουν στη θέση τους και δεν το έβλεπα πιθανό να τα κατάφερνα, βαμμένα και κολλημένα...

Πάμε για βάψιμο....

::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Aθηνα
  • The 3rd Caveman
Απ: Mirage 2000c haf [Kinetic 1/48]
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 05, 2019, 10:16:22 πμ »
Μετά την έκθεση και με τα τόσα Mirage δεν απορώ που ξεκίνησες Mirage Πάνο!! Ήταν πηγή έμπνευσης!!

Πολύ ρητίνη αυτό το project!! Καλή η ιδέα του κολλήματος του κόκπιτ/ένωση της ατράκτου και μετά το βάψιμο. Το μεγάλο άνοιγμα βοηθάει στο βάψιμο μετά την τοποθέτηση του κοκπιτ και έτσι θεωρώ ότι προχωράει και πιο γρήγορα η κατασκευή.

Με τις ρητίνες που περισσεύουν μπορείς να φτιάξεις και το δεύτερο Mirage. Υπάρχουν και αρκετά εξωτικά!!  :wink:

Καλή συνέχεια εύχομαι!!  ::salut:: ::salut:: ::salut::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 05, 2019, 12:13:45 μμ »
Κρίμα που δεν έπιασες το Hellerάκι. Αυτό θα σε κουράσει, μου φαίνεται, πιο πολύ στο κατασκευαστικό και έχει και πιο "χοντροκομμένη" εξωτ. λεπτομέρεια από το γαλλικό. Τέσπα.
Προχώρα το, να γουστάρουμε. ʼλλωστε κι εμένα μετά την έκθεση, με τρώει το χέρι μου να ξεθάψω το Heller μου να το συνεχίσω από 'κει που το έχω αφήσει :mrgreen:
Καλή συνέχεια :!:

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος alex83

• IPMS HELLAS 1315
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Fail to prepare is prepare to fail...
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 05, 2019, 06:32:19 μμ »
Το πες και το  κάνες τελικά βλέπω!
Η αλήθεια είναι όντως θα σε κουράσει αλλά είσαι γεννημένος για τα δύσκολα εσύ :wink: :mrgreen: :mrgreen:
Για να μην σου πω με τα περισσεύματα να πιάσεις παράλληλα και τα δύο!! :lol: :lol:
Καλή συνέχεια! ::salut::
Aλέξανδρος Μαρίνος
FB: AlexSMT
Instagram:alexscalemodeltherapy

Αποσυνδεδεμένος Νασος

• Scale 1/35
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #4 στις: Νοεμβρίου 06, 2019, 07:36:21 πμ »
Καλημέρα Πάνο και καλή αρχή!! Μία ερώτηση. Τώρα θα ξεκινήσεις βάψιμο με αερογραφο στο cockpit?? Δεν θα είναι δύσκολα προσβάσιμο το σημείο;; Υπάρχει περίπτωση να το βάψεις όλο με πινέλο;;

Αποσυνδεδεμένος michalis20

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερατσίνι - Πειραιάς
  • Μιχάλης Σορώτος, IPMS#426
« Απάντηση #5 στις: Νοεμβρίου 08, 2019, 09:13:55 μμ »
Καλή αρχή και από εμένα Πάνο :!:

::salut::
The Modelling Sting

Αποσυνδεδεμένος panos.v

• Scale 1/48
  • *
  • IPMS 1281
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουαρίου 13, 2020, 10:10:20 πμ »
Σας ευχαριστώ πολύ...

Μετά από αρκετό καιρό έχουμε συνέχεια...

Τώρα θα ξεκινήσεις βάψιμο με αερογραφο στο cockpit?? Δεν θα είναι δύσκολα προσβάσιμο το σημείο;; Υπάρχει περίπτωση να το βάψεις όλο με πινέλο;;
Νάσο, αν και δεν υπήρξε μεγάλο πρόβλημα στο να μπει η ρητινένια μπανιέρα, χρειάστηκε σε αρκετά σημεία να στοκαριστεί με τα πλαϊνά ώστε να μην υπάρχουν κενά... Οπότε έπρεπε να βαφτεί μετά... Τελικά είναι πιο εύκολο από ότι ακούγεται... Λίγο προσοχή στο να βαφτούν διακόπτες και στο στεγνό πινέλο... Και φυσικά βάφτηκε με αερογράφο....

Για το κάθισμα χρησιμοποίησα το κάθισμα που δίνει η eduard μαζί με τα φωτοχαραγμένα prepaid για ζώνες... Το κάθισμα είναι εξαιρετικό, αλλά όπως όλα τα prepaid της eduard, "ψεύτικα" ή λάθος χρώματα... Έβαψα πρώτα το κάθισμα και αφού κόλλησα τις ζώνες τις (ξανα)έβαψα. Μαζί με το κόκπιτ , σχεδόν έτοιμο.

Το μεγάλο πρόβλημα του μοντέλου είναι αυτό:

Φυσικά οι πτέρυγες δεν είναι παράλληλες με το έδαφος, αλλά έχουν κλήση..(αρνητική δίεδρο το λένε;;;;;;  :oops:). Μετά από αρκετό ψάξιμο και δοκιμή αποφάσισα να προσθέσω κομμάτια στο εσωτερικό της ατράκτου λίγο πιο μεγάλα από το άνοιγμα, ώστε να την ανοίξουν και να ασκήσουν πίεση στα φτερά ώστε να "πάρουν" την κλήση.

Βέβαια δημιούργησε αυτό εδώ το φαράγγι ....  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Φύλλο πλαστικού και στόκος θα μου κάνουν αρκετή συντροφιά τον επόμενο καιρό.....  :mrgreen: :mrgreen:

Παράλληλα ασχολήθηκα με την εξαγωγή της aires... Την μετακαυστήρα τον ερωτεύτηκα.... Εκτός από τη ρητίνη έχει 3-4 φωτοχαραγμένα. Βάφτηκαν με διάφορες αποχρώσεις μεταλλικών alclad και akan. Το εσωτερικό του ακροφύσιου θέλει λίγη δουλειά ακόμα.

Αυτά προς το παρόν...  ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουαρίου 13, 2020, 12:32:46 μμ »
Πάνο εξαιρετικός!! Το κόκπιτ πολύ καλό μαζί με το κάθισμα (σοφή επιλογή το βάψιμο στις ζώνες).
Πολύ έξυπνο το κόλπο για την αρνητική κλίση στις πτέρυγες!!

Καλή "απόλαυση" με τα στοκοτριψίματα..!!  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::
Βέβαια το αποτέλεσμα στο τέλος θα σε δικαιώσει!!

Νώντας

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουαρίου 13, 2020, 05:50:08 μμ »
Σσσσσωραίος :!: :mrgreen:

ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος michalis20

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερατσίνι - Πειραιάς
  • Μιχάλης Σορώτος, IPMS#426
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουαρίου 13, 2020, 06:32:42 μμ »
Πολύ ωραίος Πάνο!
Καλή δύναμη με τις "οικοδομικές εργασίες" στην άτρακτο  :wink:
The Modelling Sting

Αποσυνδεδεμένος alex83

• IPMS HELLAS 1315
  • MC crew
  • Scale 1/35
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουαρίου 13, 2020, 10:45:18 μμ »
Πω ρε φίλε τί δουλειές άνοιξες εκεί...;;μπετατζής.... :mrgreen: :mrgreen:
Δυστυχώς δεν μπορείς να το αποφύγεις με αυτό το κιτ απ'οτι κατάλαβα!
Το κόκπιτ μια χαρά πάντως καλύτερα που έβαψες τις ζώνες όντως τα pre-painted που δίνει η εντουαρτ τις περισσότερες φορές είναι εντελώς ψεύτικα και μη ρεαλιστικά!
Δώσε πόνο! ::keep_mod:: ::salut::
Aλέξανδρος Μαρίνος

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουαρίου 14, 2020, 09:10:28 πμ »
Όμορφα πράγματα, όχι (εξ αρχής) αγγελικά πλασμένα  :mrgreen: αλλά εκ των υστέρων σωστά και πλούσια σε λεπτομέρεια.

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος panos.v

• Scale 1/48
  • *
  • IPMS 1281
« Απάντηση #12 στις: Μαΐου 05, 2020, 09:33:30 μμ »
Σας ευχαριστώ πολύ....

Επιτέλους πρόοδος άξια παρουσίασης... Παρά την καραντίνα, λίγος χρόνος για το Mirage αλλά και πολύ δουλειά για να φτάσω μέχρι εδώ... Σχεδόν σε κάθε μεγάλο κομμάτι χρειάζεται στοκάρισμα, τρίψιμο και μετά επαναχάραξη... Ο Milliput(λευκός) βέβαια είναι φίλος μας...

Αρχικά έβαψα το εσωτερικό των εισαγωγών, οι οποίες μαζεύουν αρκετή βρώμα... Επίσης προσπάθησα να φτιάξω το "πραγματάκι" που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά της εισαγωγής, γιατί το κιτ έδινε ένα απαράδεκτο τζαμάκι...

Απομένουν λίγη δουλειά ακόμα ώστε να πάει για αστάρι...

Προσπάθησα να βάλω καλώδια, όχι τίποτα ιδιαίτερα, απλά να μην είναι κενές οι φωλιές... Αντίθετα στο σύστημα προσγείωσης πολύ το ευχαριστήθηκα. Όλα από ζεσταμένο πλαστικό... Ξεκίνησα με χαλκόσυρμα και λοιπά σύρματα ψιλά αλλά μετά από 30' με πολλά γαλλικά και αποτέλεσμα 0... ξαναγύρισα στο "αγαπημένο" μου ζτπ.

Πιστεύω μέσα στις επόμενες ημέρες να πάρει φωτιά η σκανδάλη του αερογράφου...

::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dsk

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ελλάδα
« Απάντηση #13 στις: Μαΐου 05, 2020, 09:54:29 μμ »
Ωραίο το κόλπο να βαψεις εισαγωγές πριν τη συναρμολόγηση..

Επίσης δε πολυκατάλαβα τι έκανες με το τζαμάκι στην αριστερή εισαγωγή.
Επειδή δε φαίνεται καλά στη φωτό σου, μην μου πεις ότι έβαλες και τη καλωδίωση που υπάρχει εκεί !!!!

Καλή συνέχεια  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Κατάσκοπος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδίτσα
  • The other Caveman
« Απάντηση #14 στις: Μαΐου 05, 2020, 10:04:47 μμ »
Πολύς στόκος φίλε Πάνο...

Αλλά φαίνεται να έχει πάει καλά.

Οι εισαγωγές είναι ένα θέμα και θέλουν αγάπη και προδέρμ, ειδικά στο βάψιμο, καθώς δεν είναι κλασσικά μονόχρωμες λευκές.

Καλή συνέχεια!

Μαθιός

Μ. Μπέλλος

Αποσυνδεδεμένος Spook

• Ανδρέας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 3/4 of a mile...
  • One more Fighter Fling Maniac and Tomcat Fanatic
« Απάντηση #15 στις: Μαΐου 05, 2020, 10:22:55 μμ »
Πολύ ωραία δουλειά Πάνο όπως πάντα!

Το έχω το δίλιτρο σε Κινετικ και κάτι μου λέει πως δεν θα το ανοίξω καν. :mrgreen:

Anytime Baby....!!

Αποσυνδεδεμένος alex83

• IPMS HELLAS 1315
  • MC crew
  • Scale 1/35
« Απάντηση #16 στις: Μαΐου 05, 2020, 10:58:02 μμ »
Ωραία το πας Πάνο,ο στόκος όπως το είδα δεν γινόταν να τον γλυτώσεις αλλά καλύτερα που έβαλες μιλιπουτ, νομίζω είναι πιο εύκολος στο δούλεμα. ::salut::
Aλέξανδρος Μαρίνος

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #17 στις: Μαΐου 06, 2020, 09:13:33 πμ »
Πάνο πολύ προσεγμένη δουλειά!!
Για το ΖΤΠ έχω να προσθέσω ότι είναι ότι είναι ίσως η καλύτερη λύση για καλωδιώσεις, αρκεί να μη σου σπάσει από την κόλλα.
Για το στοκάρισμα έχω να πω ότι είναι σαν να βλέπω στις φώτος 72άρι Ιταλέρι παλαιάς κοπής. Εγώ θα πέρναγα και λίγο κυανοακρυλική πάνω από τον στόκο και τρίψιμο μετά για να γίνει εντελώς λεία η επιφάνεια (συνήθως ο στόκος αφήνει ψεγάδια και λακουβίτσες στην επιφάνεια-δεν γνωρίζω βέβαια αν το κάνει και ο miliput).

Καλή συνέχεια εύχομαι.  ::salut:: ::salut:: ::salut::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος panos.v

• Scale 1/48
  • *
  • IPMS 1281
« Απάντηση #18 στις: Μαΐου 12, 2020, 11:17:43 πμ »
Σας ευχαριστώ πολύ....

Επίσης δε πολυκατάλαβα τι έκανες με το τζαμάκι στην αριστερή εισαγωγή.
Επειδή δε φαίνεται καλά στη φωτό σου, μην μου πεις ότι έβαλες και τη καλωδίωση που υπάρχει εκεί !!!!

Καλύτερα που δεν κατάλαβες... Αυτό ήθελα να πετύχω...  :mrgreen: :mrgreen: Δεν έκανα τίποτα ιδιαίτερα... Δεν είχα φώτο που να φαίνονται καλώδια. Απλά 2 κομμάτια από φύλλο πλαστικού που κολλήθηκαν και βάφτηκαν. Να φύγει το χάλια (υποτίθεται) διάφανο κομμάτι που έδινε η Kinetic...

Ανδρέα(Spook) ή κάνεις γαργάρα τα ΠΟΛΛΑ θέματά του και το φτιάχνεις ξεπέτα και με ένα καλό βάψιμο φαίνεται ωραίο μέσα (βαθιά;;; ) σε μια βιτρίνα, ή παιδεύεσαι πάρα πολύ για να φτιάξεις ένα μοντέλο με το υπέροχο σουλούπι του Mirage ή δεν ξεκινάς καν... Εσύ αποφασίζεις.... :wink: :wink:

Όσο αφορά τον miliput τον έχω δουλέψει αρκετά και με βολεύει πολύ περισσότερο από την κυανοακρυλική.. Απλώνεται και δουλεύεται σχετικά εύκολα αρχικά. Μετά με λίγη προσοχή και τρίψιμο είναι έτοιμο και η επιφάνεια τελείως λεία. Στην επαναχάραξη τώρα, αν περνάς χωρίς πίεση με το χαρακτικό και πολλές φορές δεν υπάρχει πρόβλημα...

Έτοιμη και η εξαγωγή... Alclad, στο εσωτερικό προσπάθεια με μολύβια και wash με λάδια...

Αποσυνδεδεμένος komhs

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΜΦΙΣΣΑ - ΦΩΚΙΔΑ
  • modelclub.gr
« Απάντηση #19 στις: Μαΐου 14, 2020, 11:40:22 μμ »
 ::101::
Ηλίας

Αποσυνδεδεμένος panos.v

• Scale 1/48
  • *
  • IPMS 1281
« Απάντηση #20 στις: Νοεμβρίου 08, 2020, 01:52:10 μμ »
Καλησπέρα... και καλή καραμπίνα....

Μετά από πολύ καιρό update....

Το βάψιμο είναι αρκετό διάστημα έτοιμο, αλλά που χρόνος για ανέβασμα...

Βάφτηκε με τα MRP lacquer mrp-356 και mrp-357, τα οποία είναι εξαιρετικά!!! Ψεκάζεις ψιλή δέσμη χωρίς overspray, εύκολα, για πολύ ώρα... Για να τελειώσω την παραλλαγή με Gunze για παράδειγμα χρειαζόμουν (ελεύθερο χέρι) γύρω στις 5-6 ώρες, με τις απαραίτητες διορθώσεις... Με τα MRP σε 1 1/2 ώρες η παραλλαγή ήταν έτοιμη...  Δηλαδή εκεί που χρειαζόμουνα 2-3 βδομάδες για να βρω χρόνο, τώρα με ένα μεσημεράκι και το βάψιμο τελειώνει.....

Φυσικά ακολούθησαν αρκετά ξεθωριάσματα. Μετά τα σήματα θα συνεχιστεί  με αερογράφο αλλά και λάδια...

Το μοντέλο ψεκάστηκε με το Mr.color lacquer GX112 gloss super clear II UV και κοντεύω να ολοκληρώσω τα σήματα.

Αυτά προς το παρόν....

Αποσυνδεδεμένος Κατάσκοπος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδίτσα
  • The other Caveman
« Απάντηση #21 στις: Νοεμβρίου 08, 2020, 02:03:42 μμ »
Αυτό το πράγμα που κάνετε με το ελεύθερο χέρι και μετά κάνετε και ξεθωριάσματα είναι απογοητευτικό για εμάς τους υπόλοιπους!!!  :mrgreen:

Εξαιρετικό Πάνο!

Μ.

Μ. Μπέλλος

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #22 στις: Νοεμβρίου 08, 2020, 03:15:58 μμ »
Καλησπέρα... και καλή καραμπίνα....

Μετά από πολύ καιρό update....

Το βάψιμο είναι αρκετό διάστημα έτοιμο, αλλά που χρόνος για ανέβασμα...

Βάφτηκε με τα MRP lacquer mrp-356 και mrp-357, τα οποία είναι εξαιρετικά!!! Ψεκάζεις ψιλή δέσμη χωρίς overspray, εύκολα, για πολύ ώρα... Για να τελειώσω την παραλλαγή με Gunze για παράδειγμα χρειαζόμουν (ελεύθερο χέρι) γύρω στις 5-6 ώρες, με τις απαραίτητες διορθώσεις... Με τα MRP σε 1 1/2 ώρες η παραλλαγή ήταν έτοιμη...  Δηλαδή εκεί που χρειαζόμουνα 2-3 βδομάδες για να βρω χρόνο, τώρα με ένα μεσημεράκι και το βάψιμο τελειώνει.....

Φυσικά ακολούθησαν αρκετά ξεθωριάσματα. Μετά τα σήματα θα συνεχιστεί  με αερογράφο αλλά και λάδια...

Το μοντέλο ψεκάστηκε με το Mr.color lacquer GX112 gloss super clear II UV και κοντεύω να ολοκληρώσω τα σήματα.

Αυτά προς το παρόν....

Μανάρ γίνεται Πάνο μου :mrgreen:
"Σπάσε" μόνο λίγο το contrast στα ξανοίγματα κατά το weathering, γιατί μου φαίνεται ότι είναι λίγο έντονο (εκτός αν είναι λόγω φωτισμού των φωτό) :wink:

Αυτό το πράγμα που κάνετε με το ελεύθερο χέρι και μετά κάνετε και ξεθωριάσματα είναι απογοητευτικό για εμάς τους υπόλοιπους!!!  :mrgreen:
...
@Κατάσκοπος Μαθιέ, αστάρωσε ένα πειραματόζωο και ξεκίνα να παίζεις. Δεν είναι τίποτα φοβερό. Όλο το κόλπο είναι: Λάκερ, έναμελ, ή GunzoTamiya αραιωμένο με levelling thiner, πολύ αραιωμένα, 0,2 ή έστω 0,3 μπέκ, τη χαμηλότερη δυνατή πίεση (συνήθως), ψέκασμα από πολύ κοντά (αν χρειάζεται αφαιρείς και την κορώνα) και υπό γωνία ψεκασμού με τον αερογράφο να "κοιτάει" προς τη μεριά της βαφόμενης περιοχής. Και βέβαια ΠΟΛΛΗ ΠΟΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ :wink: :mrgreen:

Παρακάτω ένα αρματάκι 72άρι που όταν το έβαψα ελεύθερο χέρι (AKAN laquer + Iwata HP-B+), δεν πίστευα ότι μπορώ να βάψω έτσι :roll:

Spoiler (hover to show)

ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος Ευαγγελος

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Μαρκοπουλο
  • modelclub.gr
« Απάντηση #23 στις: Νοεμβρίου 08, 2020, 04:25:27 μμ »
Πάνο ζωγράφησες μια μικρή μόνο παρατήρηση έχω ως προς τα μπλε μπαλώματα στον κώνο
του ραντάρ (εκτός και εάν δεν τον έχεις βάψει ακόμα). ::salut::

Αποσυνδεδεμένος B737Mech

• Λέων - IPMS 1393
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Back in Greece!
« Απάντηση #24 στις: Νοεμβρίου 08, 2020, 04:41:13 μμ »
Πολύ ωραία δουλειά φίλε μου!  ::salut::

Tags: