Αποστολέας Θέμα: Απόπειρα 1η....F-16C από Barac σε 50αρι Ελληνικό (Kinetic 1/48)  (Αναγνώστηκε 3703 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Old Felix

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
Απ: Απόπειρα 1η....F-16C από Barac σε 50αρι Ελληνικό (Kinetic 1/48)
« Απάντηση #25 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2019, 05:39:00 μμ »
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,προσωπικά θεωρώ το αποτέλεσμα αξιοπρεπές.Ο όγκος δουλειάς που βάζεις στο δικό σου μοντέλο είναι έτη φωτός μπροστά απο την δική μου οπότε προφανώς και θα καθυστερείς...μακάρι κάποια στιγμή να φτάσω στο επίπεδο των μελών του model club

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #26 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2019, 11:22:20 μμ »
Καλησπέρα σε όλους,η πρώτη απόπειρα έφτασε στο τέλος.Το τελικό αποτέλεσμα με αφήνει ικανοποιημένο,ως ένα βαθμό,αλλά και προβληματισμένο για εάν το 'έχω' μετά από τόσα χρόνια

Υ.Γ στην άκρη του πάγκου φαίνονται τμήματα από το 2ο πρόζεκτ(ένα F-15C της Academy)

Αποσυνδεδεμένος Κατάσκοπος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδίτσα
  • The other Caveman
« Απάντηση #27 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2019, 11:33:31 μμ »
Να βάλεις τους προβληματισμούς στην άκρη. Το να φτιάξεις ένα ελληνικό F-16 είναι από μόνο του μια πρόκληση, και θεωρώ ότι η επάνοδός σου είναι επιτυχημένη.

Αλλά πας και πιάνεις κάτι μοντέλα που είναι κομμάτι δύσκολα, τόσο το κινέτικ που μόλις έφτιαξες, όσο και το 15άρι της Academy που ξεκίνησες!

Καλή συνέχεια!

Μαθιός

Μ. Μπέλλος

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #28 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2019, 11:44:27 μμ »
Μαθιέ σε ευχαριστώ για την υποστήριξη.Το Kinetic μου έβγαλε την ψυχή κυρίως σε θέματα εφαρμογής αλλά ήθελα πολύ να φτιάξω ένα ελληνικό F-16...(το F-15 είναι σχεδόν στα τελειώματα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:)

Αποσυνδεδεμένος B737Mech

• Λέων - IPMS 1393
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Back in Greece!
« Απάντηση #29 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2019, 04:48:18 μμ »
Αν αυτό είναι το come back, φαντάζομαι τι θα δούμε στην πορεία.
Καταπληκτική δουλειά! Μπράβο!  ::salut::

Επειδή έχω ψάξει και εγώ το F-15 της academy, μιας που είναι στο στοκ μου για να φτιαχτεί, δες όλα τα parts από την παρακάτω κατασκευή. Δυστυχώς στις εισαγωγές γίνεται μακελειό, οπότε είτε κάνουμε ότι κάνει αυτός ή βάζουμε καλύμματα.

Εδώ οι πατέντες για τις εισαγωγές:

Καλή συνέχεια

Αποσυνδεδεμένος Scrat

• Τρελοκαμπέρος!
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Road to nowhere, leads to me!
« Απάντηση #30 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2019, 07:17:23 μμ »
Μια χαρά το πας, για την ακρίβεια: το πήγες, εως τώρα που είναι στα τελειώματα.
Preshading  και όλα αυτά.
Ο μοντελισμός δεν ξεχνιέται, φρεσκάρησμα και τριβή θέλει -και τρίψημο αμα λάχει- και όλα θα είναι όπως παλιά και καλύτερα. Όλοι έχετε περιθώρια βελτίωσης, παιδιά μου..  :lol:

-Σοβαρά τώρα, το κιτ  ήταν για ισραηλινό αν δεν κάνω λάθος; 'barac' βλέπω. Πως είναι σαν κιτ;
-Χρειάστηκε επαναχάραξη; με αερογράφο νομίζω πως το έκανες (εμ για να πιάσει το preshading...)
-Στο 2ο βιντεο του B737Mech, πώς λέγεται αυτή η μέθοδος; αυτά είναι τα φύλλα πλαστικού που λένε; κοινώς φαναρτζήδικη μέθοδος, μπράβο για την υπομονή και τη τέχνη του.
 ::keep_mod::

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #31 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2019, 08:06:43 μμ »
Πολύ όμορφο δείχνει, αλλά βγάλε καλύτερες φωτό να το απολαύσουμε :wink: :mrgreen:

Όσο για το F-15 της Academy, τι να πώ? Βλέποντας τον... ήρωα των βίντεο, το μόνο που μπορώ να πώ είναι: ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ. Αυτό το χτικιό δεν υπάρχει λόγος να το περνάει κανένας μοντελιστής :roll:

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #32 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2019, 08:29:42 μμ »
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια και την παρότρυνση.Τα βιντεάκια δεν τα έχω δεί ακόμα αλλα το δικό μου 15αρι δεν είχε τόσο μεγάλο θέμα με τις εισαγωγές.Κάποια στιγμή θα ανεβάσω με κανονικό φώς να φανούν και λεπτομέρειες απο το F-16.Σας ευχαριστώ και πάλι όλους

Αποσυνδεδεμένος Κατάσκοπος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδίτσα
  • The other Caveman
« Απάντηση #33 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2019, 09:49:37 μμ »
Αν αυτό είναι το come back, φαντάζομαι τι θα δούμε στην πορεία.
Καταπληκτική δουλειά! Μπράβο!  ::salut::

Επειδή έχω ψάξει και εγώ το F-15 της academy, μιας που είναι στο στοκ μου για να φτιαχτεί, δες όλα τα parts από την παρακάτω κατασκευή. Δυστυχώς στις εισαγωγές γίνεται μακελειό, οπότε είτε κάνουμε ότι κάνει αυτός ή βάζουμε καλύμματα.

Εδώ οι πατέντες για τις εισαγωγές:

Καλή συνέχεια

ʼντε, άντεξα στις εισαγωγές, μετά βίας. Όταν όμως έφτασε να κολλήσει τα φτερά κουράστηκα πολύ, ΠΑΡΑ πολύ...

Ευτυχώς που το συγκεκριμένο κιτ μου κόστισε 27EUR και όχι κάτι του στυλ 35-40.

Θα κατεβάσω τα βίντεο να τα έχω αναφορά για όταν (μετά από πολύ καιρό) το πιάσω. Ευχαριστώ για τα links.

Μαθιός

Μ. Μπέλλος

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #34 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2019, 10:17:10 μμ »
Παιδιά το παλικάρι είναι μοναχός σαολίν και εαν δεν είναι μάλλον πρέπει να πάει να γίνει...για να έρθουν αυτές οι εισαγωγές πρέπει να έχεις υπομονή μοναχού και ολίγον απο πολεμικές τέχνες....στο δικό μου το 15αρί απλά άφησα το χάος να κυριαρχήσει... :twisted: :twisted:

Tags: