Καλησπέρα παιδιά,
Μιας και περνάω το καλοκαιράκι μου σε ενα ομορφο νησάκι παρέα με την ''καμήλα'' μου...

Και αδυνατόντας να κουβαλίσω όλα τα συμπράγκαλα του Α-7 μαζί μου, αποφάσισα να ασχοληθώ με ένα άλλο project, Revell's 1/32 Bf-109 G-6. Αποφάσισα να φτιάξω το μπλέ 62 απο την καρτέλα του Μπαρακούντα το οποίο ουσιαστικά ειναι G-14.

Δεν θα ειναι κατασκευή OOB μιας και εχω πάρει κάποια καλούδια με σκοπό να το φτιάξψ όσο πιο ακριβες μπορώ. Ένα από αυτά είναι και το κοκπιτ της eduard το οποίο είναι πολύ καλό, με πολύ καλή λεπτομέρεια, αλλά όχι με χωρίς θεματάκια, θα τα δούμε παρακάτω...

Δουλέυοντας με το κοκπιτ αρχικά...πάτωμα και πλαινά...

Και πρόσθεσα κάποιες λεπτομέρειες...

Σχετικά με το πάτωμα και την συνολική συναρμογή...αρχικά, αν ακολουθήσεις τις οδηγίες της eduard αφηνει ενα κενό από μπροστα περιπου 2μμ. Βασικά τα πλαϊνά ειναι λίγο πιο μακρυά από αυτά του κιτ....οπότε αντι να τριμάρω κάτι, πρόσθεσα ενα κομμάτι πλαστικού από μπροστά, ωστε αφενός να κουμπώσουν όλα σωστά, αφετέρου να πατήσει και το κοκπιτ καλύτερα και πιο σταθερά στην ατρακτο. Παράλληλα αυτό μου έδωσε και καλύτερη και άψογη εφαρμογή.
Παρακάτω αρχικά βλεπέτε που και πως παταέι του κιτ και παρακάτω το ρητινενιο...

Εδω η διόρθωση....

Εδω πως εφαρμοζει πριν την διόρθωση....

και εδω μετά....

Τωρα όσον αφορά το πισω μέρος του κοκπιτ προς την άτρακτο με το κάλυμμα της μπαταρίας....μπορείτε να δειτε πως κάθεται, κατι το οποίο είναι αποδεκτό αν χρησιμοποιήσεις την early καλυπτρα, γιατί δεν φαινεται. Εγω θέλω την late, οπότε έπρεπε να το τροποποιήσω και να κάτσει πρόσωπο με την άτρακτο...
Επίσης για να μπεί και το καλυμμα της μπαταριας στην θέση του μαζί με το πιέτσι της εντουαρντ βλεπετε το κενό που αφήνει...

Το πραγματικό....

Οπότε έφτιαξα ένα καινούριο από πλαστικό...

Το καλώδιο συγκράτησης τη καλυπτρας στην ανοικτή θέση..

Η πιετσένια καλύπτρα του Radub...

H θωράκιση πίσω...

Το σκοπευτικό, το αλεξινέμιο και οι υποψηφιοι πίνακες οργάνων. Ο yahu και ο ρητινενιος...θα παω για την ρητινη μάλλον, καλυτερος μου φαίνεται!!!

Αυτά για την ωρα παιδιά, ελπίζω να σας αρέσει...
Γιάννης