Ηλία γειά σου.
Από ότι θυμάμαι μια και υπηρέτησα σε αυτό το αφος το C-130Η ήταν βασισμένο στο C-130E σε ποσοστό
άνω του 90% και κατακόρον χρησιμοποιούσαμε την Τεχνική Βιβλιογραφία του C-130E με την προσθήκη
συμπληρωματικής βιβλιογραφίας για το C-130H που αφορούσε ορισμένα συστήματα όπως π.χ. ηλεκτρονικά
και κεραίες αυτών αλλά τα περισσότερα εξ' αυτών ήταν εσωτερικά και δεν φαινόταν πλήν βέβαια των κεραιών
που ήταν εξωτερικά, όμως κατά τα λοιπά δεν υπήρχε τουλάχιστον οπτικά καμμιά διαφορά μεταξύ -Ε & -Η.
Από ότι βλέπω το κίτ που έχης καλύπτη και το -Η, όμως το -Η δεν είχε αυτή την μεγάλη μαύρη κεραία που βλέπω
στο επάνω μέρος της ατράκτου.
Για περισσότερες λεπτομέρειες εξωτερικά του αφους στείλε μου σε αυτό το e-mail (jtrip49@gmail.com) το e-mail σου
να σου στείλω φωτό του πραγματικού Επετειακού C-130H s/n 752 για να τις χρησιμοποίησης σαν οδηγό στην
κατασκευή του μοντέλου σου, επίσης εάν αντιμετωπίσης κάποιο πρόβλημα με τις χαλκομανίες πές μου να σου στείλω
άλλες.
Τέλος μαζί με το e-mail σου στείλε μου το Επίθετο σου και θα επικοινωνήσω εγώ μαζί σου.
Αναμένω αυτά που σου ζήτησα και χάρηκα που ήλθαμε ξανά σε επαφή έστω και έτσι.
Σε χαιρετώ φιλικά
Γιάννης.