0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Image removed from quote.)Mikhail Gurevich, Artem Mikoyan...
Το Mig-3 είναι μαζί με το La-5 από τα αγαπημένε μου μαχητικά. Μάλιστα τα είχα γνωρίσει όταν ήμουν πολύ μικρός τη δεκαετία του 80' σε κάποια από τα κόμικς, έφοδος, κομάντο, κράνος,τελοσπάντων δεν Θυμάμαι σε ποιο, στο οποίο είχε μια ιστοριούλα με αερομαχίες στο ανατολικό μέτωπο του Β.Π.Π.
Αρχισα το σκρατσαρισμα μικρων οργανων στο κοκπιτ..
Ντόμπρε βέτσερ Σύντροφε Shugayev. 'Ελα βρε Παναγιώτη λυπήσου μας είναι πολύ μικρο πως το έφτιαξες.
Πολύ ωραία πράματα μέχρι εδώ Καλή συνέχεια ΜΦΧ
Δεν έχω χρησιμοποίηση ποτέ τα ΑΚΑΝ άλλα οι περισσότεροι που έχω δει να τα χρησιμοποιούν έχουν τουλάχιστονταλαιπωρηθεί με την δύστροπη συμπεριφορά τους...
Τα ακρυλικά τους πιθανώς να είναι λίγο δύστροπα, αλλά τα laquer τους σπέρνουν ΜΦΧ
Δεν έχω χρησιμοποίηση ποτέ τα ΑΚΑΝ άλλα οι περισσότεροι που έχω δει να τα χρησιμοποιούν έχουν τουλάχιστονταλαιπωρηθεί με την δύστροπη συμπεριφορά τους. Αν υπάρχει κάποιος να τα δουλεύει χωριά πρόβλημα θα πρέπειαν θέλει να μας παραδώσει μαθήματα. Κατά τα άλλα το Project μέχρι τώρα Παναγιώτη είναι εξαιρετικό. Για τον ασύρματο ήμουνα σίγουρος ότιότι θα τον αφαιρέσεις, το είχα καταλάβει από την προηγούμενη αναφορά σου.
Με τί αραιωνεις τα λακερ Μανο? Πιεση? Ποσοστο αραιωσης? Εγω δεν διαπιστωσα καποια αλλαγη απο τα ακρυλικα τους.. Χρησιμοποιησα leveling thinner btw...