Πολύ ωραία δουλειά με προσεγμένες λεπτομέρειες.

Αν και έπρεπε να το είχα δει κατά την διάρκεια της κατασκευής και να το είχα γράψει τότε, κάνε έναν κόπο και δες φωτογραφίες του πραγματικού και που βγαίνουν οι καπνιές από το πολυβόλο στα δεξιά 
Επίσης ίσως στα επόμενα να δοκιμάσεις να μην χρησιμοποιείς μαύρο για καπνιές σε σημεία που δεν βγαίνουν καυσαέρια, π.χ. πάνω από τις εισαγωγές αλλά να παίξεις με πιο απαλά χρώματα και να διαφοροποιήσεις έτσι τις φθορές σου.
Εκτοξευτήρες chaff και flares πού έχει το F-15C;
Υ.Γ. εγώ θα είχα βάλει το όνομά μου στο κουτάκι με το όνομα του πιλότου

Υ.Γ. 2 Χάρη ωραίο το βιντεάκι, μου έδωσε ιδέες
σ'ευχαριστώ πολύ Νίκο για τα σχόλια σου
οι κάπνες γενικότερα έχουν λίγη καλλιτεχνική αδεία.στην αρχή τις είχα κάνει πιο 'light' αλλά κάνοντας κάποιες διορθώσεις κάπου το παράκανα λίγο στις γρίλιες.ανάμεσα από τους κινητήρες όμως , πίσω από το αερόφρενο , μαζεύεται πολύ βρωμιά συγκριτικά με κάποιες φωτογραφίες.και δεν είναι μαύρο σκούρο γκρι χρησιμοποιώ πάντα.στην αρχή είναι ανοιχτό και όσο περνάς περισσότερα χέρια σκουραίνει όσο θέλεις
Εκτοξευτήρες chaff και flares έχει κάτω από τις εισαγωγές εμπρός από τα πίσω σκέλη προσγείωσης.είναι ανάγλυφα αλλά το κιτ δίνει και φωτοχαραγμένα τα οποία δεν χρησιμοποίησα.νομίζω έχουν κόκκινο χρώμα , αλλά στις φωτογραφίες που έχω δεν βγάζω άκρη το άφησα ως έχει

πίστεψε με και'γω το ίδιο σκέφτηκα για το όνομα του πιλότου

:mrgreen:αλλά δεν είχα μελάνια στον εκτυπωτή .φυσικά αυτό δε σημαίνει οτι δεν είναι στα υπ'οψιν

. λίγο gloss τοπικά τοποθέτηση της χαλκομανίας και ματ βερνίκι.λιγότερο από 10 λεπτά δουλειά
:arrow:όντως
montelakias ωραία τα βιντεάκια.κάτι αντίστοιχο είχα βρει στο ebay παλιότερα , αλλά ήταν μικρές οι διαστάσεις και το άφησα.για 48αρι θέλεις αρκετά μεγάλο κουτί.και επειδή με χαρτόκουτα δεν ασχολούμαι , όταν (λέμε όταν

) το φτιάξω θα είναι υπερπαραγωγή. κόντρα πλακέ ,mdf , θα είναι πάντως κάτι στιβαρό και προπαντός θα είναι αναδιπλούμενο