ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Ξύλινα Πλοία
Atlantic Ocean
KWSTAS:
Ωραία κατασκευή. Κωστή, εάν δεις τη φωτό που τα δείχνει από
πίσω διακρίνονται τα σχοινιά που τα μαζεύουν.
Chemist:
Καλημέρα σε όλους τους φίλους του model club
Με τη σημερινή ανάρτηση μου ολοκληρώθηκε η μικροναυπήγηση του Atlantic Ocean η οποία ξεκίνησε τον Οκτώβριο 2018 και ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο 2020, κράτησε δηλαδη 2 ολόκληρα χρόνια.
Οι διαστάσεις του μοντέλου είναι Μήκος (χωρίς / μαζί με τον πρόβολο 85 / 100 εκ ) - Ύψος (παπαφίγκος) 77 εκ - Πλάτος σκάφους 20 εκ. - Πλάτος σε οριζόντιο ιστό 37 εκ.
Το πλοίο είναι εφοδιασμένο με 54 κανόνια συνολικά και η δομή του είναι σε γενικές γραμμές εκείνη των galleons (γαλιόνια) του 17 αιώνα.
Όπως εξήγησα στην αρχή της προσπάθειας μου το Atlantic Ocean δεν είναι μοντέλο κάποιου συγκεκριμένου πλοίου.
Βασίσθηκα για την κατασκευή του στην γενική ιδέα του San Felipe αλλά σε μια ελεύθερη διασκευή . Λεπτομέρεις για το θέμα αυτό υπάρχουν στις αρχικές μου αναρτήσεις.
Σε μιά αμέσως επόμενη ανάρτηση επισυνάπτω δύο σύνολα φωτογραφιών από την εξωτερική πλευρά του πλοίου αφ' ενός και την περιοχή του καταστρώματος αφ' ετέρου.
Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους μοντελίστες που παρακολούθησαν συστηματικά την όλη προσπάθεια μου και βοήθησαν με χρήσιμα σχόλια και παρατηρήσεις
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Γιώργος
Chemist:
Φωτογραφίες επισυνάπτονται
Chemist:
Οι φωτογραφίες καταστρώματος είναι άνω των 5 ΜΒ και δεν τις δέχεται το σύστημα. Θα προσπαθήσω για λύση.
Γ.
Chemist:
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση