0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από Καλφάκη την είχα πάρει , αν θυμάμαι καλά 0,2 ή 0,3 mm πάχος.έχει ποσότητα για αρκετές καλύπτρες , νομίζω είναι 2 φύλλα
Δεν υπάρχετε!!!Τι έχεις κάνει ρε παλικάρι!! Φοβερή δουλειά με τις επεμβάσεις για τη μετατροπή.
Κάνει και για καλούπωμα με θερμοκρασία σαν αυτό;
Σε ευχαριστούμε πολύ για την τεχνική Θοδωρή. Το βάψιμο έστρωσε πολύ καλά και τα κοψίματα πολύ όμορφα. Χρώματα η AKAN δε βγάζει για su-33? Εσύ με ποια χρώματα έπαιξες;
λοιπόν με την πρόοδο του μοντέλου.μετά από πολλές δοκιμές και αρκετό ξόδεμα χρωμάτων για να πετύχω τις αποχρώσεις που με ικανοποιούν έκανα την παραλλαγή
να'σαι καλά ʼρη.το βάψιμο μου έγινε κάπως σαγρέ σε κάποια σημεία και θα χρειαστεί τρίψιμοαπό χρώματα vallejo , έχω πολλές αποχρώσεις οπότε βγάζω άκρη μόνος μου.άσε που δεν υπάρχει χρήμα για να παίρνω καινούρια χρώματα για κάθε μοντέλο
Θόδωρε...δε παίζεσαι...
Η τεχνική αυτή γι το αλεξήνεμο είναι πολύ πρακτική και εύκολα εφαρμόσιμη. Και ήθελα να φτιάξω μια απολεσθείσα σε ένα δίλιτρο άλλα βαριόμουνα να φτιάξω καλούπι. Ναι βλέπω εδώ και τα ρέστα άλλα δεν ξέρω από τη. : Αααχ....πως σε νιώθω. Και εγώ έτσι την παλεύω. Οι αποχρώσεις σου Θοδωρή φαίνονται καλές. Μάσκα η ελεύθερο χέρι;Και για να μην σου γίνεται σαγρέ σε κάποια σημεία αραίωνε περισσότερο και βάφε ποιο κοντά με γρήγορες περασιές. Καλή συνέχεια παιχταρά.
Πολύ ωραία δουλειά Από περιέργεια, διότι είχα το ίδιο πρόβλημα και σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα: Τα vallejo τα αραιώνεις με το διαλυτικό της εταιρείας; Δρα ως επιβραδυντικό στεγνώματος και αποφεύγεις την τραχύτητα στην επιφάνεια. Για κυπελλάκι αερογράφου των 2.5χστλ αρκούν 3-4 σταγόνες...
Αλλιώς και με ένα οποιοδήποτε retarder.