Θοδωρή έχεις εμπειρία πλέον στο θέμα και το πας τραίνο την κατασκευή. Οι εξαγωγές εντυπωσιακές και πάλι.
Εγώ θα σου πρότεινα να μην κάνεις και άλλες μετατροπές απο το στοκ. Και το 27άρη καλό είναι, να τελειώνεις ποιο γρήγορα το στοκ σου.
Το αλεξινέμιο γιατί ήθελε αλλαγή;
καλημέρα ʼρη.τις μετατροπές τις κάνω γιατί τα 35αρια παίρνουν οπλισμό που δε μπορεί να πάρει το 27 (τουλάχιστον το απλό ,γιατί τα skm και άλλες εκδόσεις του su-27 έχουν αυτή τη δυνατότητα, αλλά πάλι θέλουν άλλο αλεξηνέμιο)
εδώ είναι το αλεξηνέμιο απο 27αρι.είναι πιο κοντο / τετραγωνισμένο στο εμπρός τμήμα του με το irst στο κέντρο

και εδώ είναι ένα 35αρι με το irst μετατοπισμένο στα δεξιά , ενώ το αλεξηνέμιο καταλήγει στην πιο μπροστά

γι'αυτό το λόγο έφτιαξα καινούριο
σίγουρα θα φτιάξω ακόμη ένα <<απλό>> 27αρι από το στοκ αλλά τα υπόλοιπα θα γίνουν 35αρια γιατί έχω στο νου μου κάποιες ωραίες παραλλαγές