0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πραγματικά υπέροχη δουλειά, χάρμα ιδέσθαι!
τέτοιο εργαλείο γατονι τέτοια δουλειά θέλει
Μάνο από όπου και να το κοιτάξει κάνεις είναι τέλειο. Βάψιμο και φθορές είναι για σεμινάριο. Εκείνο όμως που πραγματικά με εκπλήσσει είναι αυτός ο παράξενος τρόπος συναρμολόγησης.Ομολογώ πως δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Το αποτέλεσμα πάντως σε δικαιώνει πανηγυρικά.Καλή συνέχεια.
Εξερετικό βάψιμο.. πολλα μπράβο!@montelakias όταν το μοντέλο έχει καλή εφαρμογή σου επιτρέπει να κολλάς τα κομμάτια βαμμένα μετά! Είναι κάτι που σκέφτομαι να δοκιμάσω και εγώ με τα κάθετα σταθερα στα mig-29 της trumpeter.
συγχαρητήρια για τη δουλειά σου !!Μόνο να ρωτησω ήθελα , πώς και τα σήματα τα έβαλες μετά το γουός.. Κάτι χάνω εδώ και είμαι όλος αυτιά !Καλή συνέχεια εύχομαι
Δημήτρη ευχαριστώ για τις ευχές και τα σχόλια σου, τα σήματα μπήκαν μετά το wash για να αποφύγω το άπλωμα που γίνεται πολλές φορές περιμετρικά του φιλμ που έχουν και "γράφει" άσχημα πάνω στο μοντέλο, ιδίως σε αυτά που βρίσκονται σε περιοχές όπου το "λέρωμα" του μοντέλου είναι πιο έντονο.Εφόσον το wash έχει στεγνώσει, στα λάδια παίρνει αρκετές μέρες, τα βελτιωτικά ελάχιστα μπορούν να το επηρεάσουν και μόνο εάν επιμένεις για πολύ ώρα. Σε περίπτωση που κατά λάθος στο σηκώσει μπορείς να το ξαναπεράσεις με την προϋπόθεση ότι έχεις σφραγίσει πρώτα τα σήματα με ένα χέρι βερνίκι για να μην περάσει από κάτω