Αποστολέας Θέμα: F4U-1 Corsair 1/72 Academy  (Αναγνώστηκε 1149 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dionisis79

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • IPMS 1317 Λέσχη Μοντελιστών Καρδίτσας!!!!!
F4U-1 Corsair 1/72 Academy
« στις: Μαΐου 28, 2018, 04:55:28 μμ »
Είπα μετά από αρκετό καιρό να ποστάρω την πρόοδό μου σε κάποιο θέμα . Ξεκίνησα λοιπόν με κάτι μικρό και εύκολο ώστε να τελειώνουμε . Το γνωστό μικρόβιο της πριτσινοποίησης χτύπησε ξανά οπότε του έκανα μια σειρά πριτσίνια να βρίσκονται . Ωραίο και εύκολο μοντελάκι και το μόνο σημείο που στόκαρα με φύλλο πλαστικού και εποξικό στόκο ήταν η βάση των πτερύγων . Σήμερα είπα να ψεκάσω κάτι οπότε πήρα το dark aluminium της AK και ψέκασα τις πτέρυγες και λίγο την άτρακτο . Μετά ψέκασα λακ για τα μαλλιά ( μαλλιά δεν έχω οπότε ψεκάζω τα μοντέλα μου ) και στη συνέχεια το primer που χρησιμοποιούσαν τα Αμερικανάκια της Vallejo . Στη συνέχεια με οδοντογλυφίδα και πινέλο άρχισα να ξύνω το χρώμα ώστε να φανεί το μέταλλο . Θα τα αφήσω να στεγνώσουν καλά και μετά θα τρίψω λίγο ώστε να γίνει λεία η επιφάνεια και να δεχτεί το σκούρο μπλε της τρίχρωμης παραλλαγής . Αυτά !!!!

Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.

Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος alex83

• IPMS HELLAS 1315
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Aθηνα
  • Fail to prepare is prepare to fail...
Απ: F4U-1 Corsair 1/72 Academy
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 28, 2018, 05:48:19 μμ »
Μου αρέσει που δε χάνεις ευκαιρία να πειραματίζεσαι Διονύσιε :mrgreen: :mrgreen:
Ωραίο βγήκε σαν τεχνική..
Και να σε ρωτήσω όμως....τώρα που θα ψεκάσεις το μπλε δεν θα χαθεί το chipping? :? :?
Ή είπες απλά να δοκιμάσεις πως θα βγεί και θα ξανακάνεις την διαδικασία με την λακ? ::salut::
Aλέξανδρος Μαρίνος
FB: AlexSMT
Instagram:alexscalemodeltherapy

Αποσυνδεδεμένος dionisis79

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • IPMS 1317 Λέσχη Μοντελιστών Καρδίτσας!!!!!
Απ: F4U-1 Corsair 1/72 Academy
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 28, 2018, 05:55:50 μμ »
Θα ξαναψεκασω λακ και μετά πάλι το μπλε της παραλλαγής και ξύσιμο με πινέλο και οδοντογλυφίδα .

Tags: