Αποστολέας Θέμα: Γιάκοβλιεφ 3 -Я́ковлев Як 3 -(1/48 звезда)  (Αναγνώστηκε 4998 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Mουσείο Π.Α.,Τατόι
  • CCCP, B'ΠΠ
Απ: Γιάκοβλιεφ 3 -Я́ковлев Як 3 -(1/48 звезда)
« Απάντηση #25 στις: Ιουνίου 13, 2019, 05:25:46 μμ »
Bill, ωραίο κ σωστό το σχόλιο σου, όπως το συνηθίζεις άλλωστε. :wink: Κατ αρχάς ξεκινώντας τα Σοβιετικά μοντέλα ήξερα από πριν ότι οι φωτοσκιασεις, τα ξεθωριάσματα λόγω συνθηκών Ειρηνικού, αλλά και το φαντεζί look των Ιαπωνικών πήγαινε περίπατο. Στην τελική εδώ μιλάμε για Λάντα και Βόλγκα, όχι για Χόντα και Καβασάκι. :lol: Ακολούθησα τις οδηγίες του Massimo για την γενική εικόνα των μοντέλων. Πίστεψε με όλα μα όλα τα μοντέλα μου είχαν πιο ζωντανό λουκ στην αρχή με περισσότερα παιχνιδίσματα στο χρώμα αλλά σε όλες τις περιπτώσεις ο Μάσσιμο-τον οποίο θεωρώ αυθεντία στην VVS- με προσγείωσε λέγοντάς μου να περιορίσω τις υπερβολές στο ελάχιστο και να περιοριστώ σε κάποια ελάχιστα μπαλώματα χρώματος. Αυτο9εξ αλλού ήταν αυτονόητο μιας κ ούτε καυτός ήλιος του Ειρηνικού υπήρχε ν
κ επίσης σχεδόν όλα τα πετουμενα τους είχαν ελάχιστη διάρκεια πτήσης μιας κ τις περισσότερες φορές οι εναέριες συναντήσεις με τη Λουφτβάφε τα έβρισκε να καταρρίπτονται. Περί ξεθωριάσματα είχα ανοίξει ένα θέμα στο σάιτ του Μασσιμο όπου θα δεις ότι όλα τα μοντέλα μου-συμπεριλαμβανομένου του Γιακ είχαν πιο μοντελιστικο βάψιμο
Τέλος, ασχολούμενος με την VVS  είχα έντονα στο μυαλό μου κ τον τομέα διοράματα-στον οποίο δεν έχω προχωρήσει ακόμα. Πιστεύω ότι οι εναλλαγές των Σοβιετικών τοπίων, οι στολές κ άλλα στοιχεία είναι πιο ενδιαφέροντα από όλα τα άλλα μέτωπα του πολέμου.
Αυτά..Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τον σχολιασμό σας! ::salut::

Η ιστοσελίδα μου..https://www.facebook.com/Pankoub22

Αποσυνδεδεμένος tito

• IPMS 1309
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Χρήστος Μπαλής
« Απάντηση #26 στις: Ιουνίου 15, 2019, 03:47:38 μμ »
Πολύ δυνατό το γιακ σου Παναγιώτη μου αρέσει πιο πολύ από τα υπόλοιπα.

Αποσυνδεδεμένος montelakias

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: κορυδαλος
  • Ότι αφήνουμε πίσω μας είναι τα έργα μας.
« Απάντηση #27 στις: Ιουνίου 15, 2019, 06:58:52 μμ »
Εγώ θέλω να προσθέσω εδώ ότι το συγκεκριμένο δείχνει και σαν σοβιετικό λες και το έχει φτιάξει Ρώσος μοντελιστής.
Όντος ο Μασσιμο σε έχει επηρεάσει θετικά και έχεις προσθέσει στις ικανότητες του βαψίματος σου μια πιο γνήσια
προσέγγιση στα σοβιετικά αεροσκάφη.
 ::salut:: ::salut:: ::salut::

Χάρης

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
« Απάντηση #28 στις: Ιουνίου 17, 2019, 01:02:53 πμ »
Ωραίες φθορές, χωρίς το έντονο κόντραστ που βλέπουμε
από πολλούς μοντελιστές. Το κίτρινο φαίνεται κάπως παράξενο,
καθώς δεν φαίνεται καθόλου "φθαρμένο" σε σχέση με το
σύνολο.

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Mουσείο Π.Α.,Τατόι
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #29 στις: Ιουνίου 17, 2019, 02:42:58 πμ »
Σας ευχαριστώ πολύ παιδια για το σχολιασμό σας. Κώστα, τόσο στο Γιακ όσο κ στην υπόλοιπη τετράδα που πόσταρα δεν έχω τελειώσει με τις φθορές, κυρίως στις σκόνες. Αυτό θα γίνει όταν έρθει η ώρα των διοραματων. Επίσης αυτό ισχύει και για τις κεραίες- σε όσα από τα τέσσερα έφεραν  ασύρματο.
 ::salut::

Η ιστοσελίδα μου..https://www.facebook.com/Pankoub22

Tags: