0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πανέμορφο το Μig σου. Επίτρεψέ μου να ρωτήσω το εξής: Αυτό το έντονο ασημί στην έξοδο του κινητήρα μου τράβηξε το μάτι. Έτσι είναι το πραγματικό?
Παράθεση από: Getsa στις Ιουνίου 15, 2007, 02:16:02 μμΠανέμορφο το Μig σου. Επίτρεψέ μου να ρωτήσω το εξής: Αυτό το έντονο ασημί στην έξοδο του κινητήρα μου τράβηξε το μάτι. Έτσι είναι το πραγματικό?Και εμένα μόνο αυτό μου "χτυπάει" λιγάκι Κατα τα άλλα είναι πανέμορφο Μπράβο Τζίμ
Παιδεεεες I'm Back Sorry για την καθηστερηση αλλα ειχα αποχη απο internet λογω εγκαταστασης σταθερης τηλεφωνιας και ιντερνετικης καταστασης.......και λογω δουλειων που αμα σε πιασουν δεν σε αφηνουν .......τεσπα μην σας ζαλιζω ........... mig 21 φινιτο και βουαλα ...... Το γατο-φαγοποτι αρχιζει χεχεχε
Μηπως να ζητησεις απο τον Γρηγορη να στο φερει?Ιπποκρατους δεν υπαρχει Fujimi ουτε για δειγμα!
Παιδεεεες I'm Back Sorry για την καθηστερηση αλλα ειχα αποχη απο internet λογω εγκαταστασης σταθερης τηλεφωνιας και ιντερνετικης καταστασης.......και λογω δουλειων που αμα σε πιασουν δεν σε αφηνουν .......τεσπα μην σας ζαλιζω ...........