0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νίκο πολύ ωραίο, με μια μικρή παρατήρηση:Η αντιολισθητική είναι πολύ «χοντρή» και φοβάμαι λίγο εκτός κλίμακας...Τι υλικό χρησιμοποίησες;;
Όντως είναι χοντρή αλλά μερικές φορές πρέπει να ικανοποιούμε το μάτι και όχι την κλίμακα. Χρησιμοποιήθηκε άμμος για ενυδρείο 0,4-0,6 χιλιοστών. Δοκίμασα με μικρότερες διαστάσεις κόκκου αλλά λόγω μεθόδου βαψίματος και παλαίωσης δεν με άφησε ικανοποιημένο. Εδώ ένας πύργος Μέρκαβα 3, ο οποίος έδειχνε ωραιότατος μέχρι που το έβαψα και χάθηκε η μισή υφή, και μετά το βερνίκι φαίνονταν σαν ευρωπαϊκή αντιολισθητική. Οπότε έβαλα το χαλίκι και θα δούμε, νομίζω ότι στο τέλος θα δείχνει όπως πρέπει.
Νικόλα τα θέματα τα σου, πέραν του μοντελιστικού θέματος είναι και εγκυκλοπαιδικά θέματα, κάτι σαν σεμινάρια πολέμου ένα πράμα. Μου αρέσει πολύ που εξηγείς με λεπτομέρειες τι είναι το καθένα άρμα, από πού παραλήφθηκε, πως μετασκευάστηκε και που περιπολούν.....!Πολλά εύγε.
Εξαιρετική κατασκευή! Αλάνθαστη! Και η φωτογράφιση αποτελεί Case Study για όλους μας!
Να συμπληρώσω για την εξαιρετική εφαρμογή της αντιολισθητικης που με άφησε άφωνο. Πραγματικά θέλω να δω το βάψιμο του, πιστεύω θα ναι λίγο δύσκολο....
Πανέμορφο! προβληματίζομαι λίγο και εγώ για το μέγεθος της αντιολησθητικής, αλλά τα έχουν κάνει τα έρμα σαν παρτέρια για φύτεμα με τόσο χαλίκι που έχουν επάνω!