0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όπως λέει και ο Αλέξης ένα μεγάλο σιδηροδρομικό διόραμα θα ήταν ότι πρέπει, με γέφυρα τούνελ και κάστρα!ʼχ και νάχα λίγο χώρο στο σπίτι μου...
Ωπα περίμενε!Εγώ ένα λιμανάκι είπα να φτιάξω, όχι και κάστρο, ούτε γέφυρα!!!!!!!!!!!!!!
2) Το πολυτεχνείο (θα το τελείωνα)
Παράθεση από: Nikos Tsitsos στις Ιανουαρίου 04, 2007, 03:06:40 μμ2) Το πολυτεχνείο (θα το τελείωνα)Γύρω - γύρω την πάς τη δουλειά !!!Πολύ Πολυτεχνείο ακούω και ............
Ότι έχει πετάξει και ότι έχει περπατήσεις με ελληνικά εθνόσημα... Από καταβολής...
Oλη την βάση του Space 1999 σε 1/144 με τα δέκα επίπεδα, τις έξεδρες απογείωσεις των αετων να ανεβοκατεβαίνουν (με κοκκινα - κιτρινα φώτα που να αναβοσβηνουν) - και καμια δεκαρια αετους στο υπόστεγο συντήρησης.Και όλα τα διαστημόπλοια από τις ταινίες και σήριαλ επιστημονικής φαντασίας που έχω δεί, ξεκινώντας από το διαστημόπλοιο ΑΡΓΩ!! (το θυμαται κανένας? ->battlestar Yamato). απο το wish list εξαιρούνται οι σειρές star war και star trek, πού κατά ένα περίεργο τρόπο δεν μου άρεσουν τα σκάφη τους.Αρα το κατάστημα πρέπει να έιναι στην Αμερική ή στον Καναδά που έχουν όλα αυτά...και από αυτοκίνητα πάντα σε κλίμακα 1/24, όλα αυτά τα αυτοκίνητα αριστουργήματα που χαζεύω στο supercars.net και που έχουν κατασκευαστεί αναμεσα στο 1925-1965.
Να καταφέρω να φτιάξω όλα τα μοντέλα της ...ντουλάπας μου!
Να και δύο φωτογραφίες για πραγματικά καμμένους!!!!(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
Ποιός θα το φτιάξει αυτό; ΟΕΟ
υποστεγο της 332 σε στιγμες εργασιακου οργασμου! αφος σε γρυλλους για up-down,οι οπλουργοι απ'εξω να κανουν validation 530,οι sna να ξυλωνουν radar και τετοιες ομορφιες.φυσικα ολο το σκηνικο αυτο ειναι υπερβολη.χωρια που δεν γουσταρω τα jetακια αλλα δεν πιανουν και τα χερια μου! αλλα ετσι,για το μαμοτο...
Για όλους θέμα απόφασης είναι... Πιστέψτε με...Αν αποφασίσεις ότι θα κάτσεις να το φτιάξεις, θα το πραγματοποιήσεις σίγουρα... Μπορεί να ταλαιπωρηθείς λίγο περισσότερο από το Λέκκα, αλλά θα το βγάλεις σίγουρα...