0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ʼρματα Πολλά άρματα στην 1/35
Την 110ΠΜ ολοκληρη με την ΜΣΒ, τα μαχητικά της, 2 RF-4 να περιμένουν στο leak check και 2 F-16 block52+ με CFT να είναι στον κύκλο και να κατεβαίνουν για προσγείωση!! Και όλα αυτά σε κλίμακα 1/32 ʼμα συνεχίσω έτσι στο τέλος θα φτιάξω την Λάρισα με το Αλκαζαρ να παίζει η ΑΕΛ την ώρα που τρώει γκολ από τα απδυτήρια , και ότι άλλο έχουμε εκεί πέρα!!!Γι'αυτό απλά το φαντάζομαι γιατί αν το κάνω θα μου την δώσει και θα ξεφύγω!!!!!!!!!! Είμαι που είμαι, ε ας μην το παρακάνουμε!!
Shadow box.Νύχτα. Μοντελιστικό τρίγωνο.534(μέλη) φιγούρες 1/35 κοιμούνται σε ράντζα εκστρατείας περιμένοντας να έρθει το πρωί η ιστορική πρώτη μέρα εκπτώσεων στα μοντελάδικα. Δυσκολεύομαι να βρω φιγούρες με πιτζάμες.
Oλη την βάση του Space 1999 σε 1/144 με τα δέκα επίπεδα, τις έξεδρες απογείωσεις των αετων να ανεβοκατεβαίνουν (με κοκκινα - κιτρινα φώτα που να αναβοσβηνουν) - και καμια δεκαρια αετους στο υπόστεγο συντήρησης.Και όλα τα διαστημόπλοια από τις ταινίες και σήριαλ επιστημονικής φαντασίας που έχω δεί, ξεκινώντας από το διαστημόπλοιο ΑΡΓΩ!! (το θυμαται κανένας? ->battlestar Yamato). απο το wish list εξαιρούνται οι σειρές star war και star trek, πού κατά ένα περίεργο τρόπο δεν μου άρεσουν τα σκάφη τους.Αρα το κατάστημα πρέπει να έιναι στην Αμερική ή στον Καναδά που έχουν όλα αυτά...και από αυτοκίνητα πάντα σε κλίμακα 1/24, όλα αυτά τα αυτοκίνητα αριστουργήματα που χαζεύω στο supercars.net και που έχουν κατασκευαστεί αναμεσα στο 1925-1965.