Αποστολέας Θέμα: F-35I HA''ADIR "PEACE FOR GALILEE II" 1/32 ITALERI  (Αναγνώστηκε 1355 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΙΩΑΝΝΗΣ32AΡΗΣ

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ/ΨΑΡΑ
  • modelclub.gr
F-35I HA''ADIR "PEACE FOR GALILEE II" 1/32 ITALERI
« στις: Ιανουαρίου 03, 2018, 05:55:15 πμ »
Καλημέρα στην παρέα ,Χρόνια Πολλά,καλή χρονιά γιά όλους καί καλά μοντελαρίσματα...Μετά από απουσία 8 μηνών στο εξωτερικό καί σκέψεων γιά το πώς θα πάει μοντελιστικά το 2018,αποφάσισα να ξεκινήσω με το F-35A της ITALERI στην 1/32.
Σίγουρα δεν έχει την γοητεία και τις καμπύλες ενός F-14 ή ενός F-4 καί προσωπικά το βρίσκω τόσο άσχημο πού είναι όμορφο αλλά από την μία η HAVE GLASS βαφή καί από την άλλη ό,τι είναι η μορφή των αεροσκαφών που έρχαιτε στο μέλλον είναι μία πρόκληση..
Απ΄όλες τις εκδόσεις που δίνει το κίτ αποφάσισα την ισραηλινή μια και έχω σκοπό να ξεκινήσω ένα project με ισραηλινά α/φ(F-15I,F-15C/D,A-4,F-4,F-16C,F-16I,AH-64D σε 1/32...) καί επειδή θεωρώ ό,τι είναι καί τα μόνα πού μπορεί να δούμε με εξωτερικό φορτίο (μπάς καί ομορφύνει λιγάκι,χαχαχα..) αφού όπου καί να εμπλακούν στην Μ.Ανατολή δέν αναμένεται να βρούν καμία σοβαρή Α/Α άμυνα.
Βελτιωτικά θα χρησιμοποιηθούν τα κάτωθι καθώς δέν υπάρχουν και πολλά ακόμα:
1.EDUARD 33168 COCKPIT SET
2.EDUARD 33169 SEAT BELTS
3.AIRES ISRELI REMOVE BEFORE FLIGHT
Σύντομα θα περάσω τις πρώτες φώτο καί εντυπώσεις για το κίτ....χαιρετισμούς σε όλους,χάρηκα που βρέθηκα καί πάλι στην παρέα!!!

Αποσυνδεδεμένος Spook

• Ανδρέας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 3/4 of a mile...
  • One more Fighter Fling Maniac and Tomcat Fanatic
Απ: F-35I HA''ADIR "PEACE FOR GALILEE II" 1/32 ITALERI
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 03, 2018, 03:54:08 μμ »
Καλως ήρθες και πάλι Γιάννη και καλή δημιουργική χρονιά!

Το F-35 δεν το λες και όμορφο σε σχεση με παλιοτερους σχεδιασμούς ή και σε σχέση με το F-22 αλλα έχει την γοητεία του.

Μακάρι να το βάψουν οι Ισραηλινοί και με την παραλλαγή τους αν και δεν το βλέπω.

Καλή αρχή!

Anytime Baby....!!

Συνδεδεμένος takis

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • modelclub.gr
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 03, 2018, 04:54:33 μμ »
Καλως ήρθες και πάλι Γιάννη και καλή δημιουργική χρονιά!

Το F-35 δεν το λες και όμορφο σε σχεση με παλιοτερους σχεδιασμούς ή και σε σχέση με το F-22 αλλα έχει την γοητεία του.

Μακάρι να το βάψουν οι Ισραηλινοί και με την παραλλαγή τους αν και δεν το βλέπω.

Καλή αρχή!
δεν υπαρχει περιπτωση το f35 να παρει αλλη βαφη καθως αυτη εχει στελθ ιδιοτητες

καλη αρχη φιλε μου

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 05, 2018, 12:26:21 μμ »
Καλημέρα στην παρέα...Σήμερα το πρώι τελειώσα με τις "σκρατσίες",'όχι ό,τι είχε και πολλά αφού το F-35 έχει φτώχια καταραμένη ...(μου λέιπουν ήδη F-14,F-15,F-4 κτλπ...χαχαχα)...Στην "μπανίερα" μπήκε απλό φύλλο πλαστικού και στο κάθισμα προσπάθησα να αναπαραστήσω τα κάλυματα με ύφασμα...Μ αρέσει σαν αποτέλεσμα αλλά θέλω να δώ με το βάψιμο πώς θα πάει..

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 05, 2018, 12:33:15 μμ »
Σ΄ευχαριστώ Spook...δυστηχώς δεν θα τα δούμε σύντομα τουλάχιστον με άλλο χρωματίσμο..Πράγματι αυτά τα χρώματα έχουν ιδιότητες stealth..Το ενδιαφέρον είναι ό,τι κάπου διάβασα (στο ίντερνετ νομίζω)πώς ήδη οί χώρες χρήστες έχουν ζητήσει από την κατασκευάστρια εταιρία να υπάρξει κατασκεύη καί άλλων χρωμάτων με τις παραπάνω ιδιότητες καί η κατασκευάστρια εταιρία έχει απαντήσει θετικά..καί έγω θα γούσταρα να το δώ βαμμένο σαν F-15I ή F-16I..τρέλλα!!!

Συνδεδεμένος takis

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • modelclub.gr
« Απάντηση #5 στις: Ιανουαρίου 05, 2018, 01:01:41 μμ »
Καλημέρα στην παρέα...Σήμερα το πρώι τελειώσα με τις "σκρατσίες",'όχι ό,τι είχε και πολλά αφού το F-35 έχει φτώχια καταραμένη ...(μου λέιπουν ήδη F-14,F-15,F-4 κτλπ...χαχαχα)...Στην "μπανίερα" μπήκε απλό φύλλο πλαστικού και στο κάθισμα προσπάθησα να αναπαραστήσω τα κάλυματα με ύφασμα...Μ αρέσει σαν αποτέλεσμα αλλά θέλω να δώ με το βάψιμο πώς θα πάει..

ωραίο φαίνεται το κάθισμα

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #6 στις: Ιανουαρίου 07, 2018, 11:29:24 πμ »
Καλημέρα  στην παρέα...τελειώσαμε με το cockpit και το κάθισμα..λίγες φθορές αφου  τα αεροσκάφη είναι καινούργια,λίγο στεγνό πινέλο καί αφού μπήκανε οι ζώνες της EDUARD μπήκε καί ένα RBF "εβραίικο" όπως βλέπω ο,τι υπάρχει καί στις περισσότερες φωτογραφίες...πάμε τώρα για τα bombbays...

Αποσυνδεδεμένος HARTMANN7

• Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Αθήνα
  • In Cats We Trust
« Απάντηση #7 στις: Ιανουαρίου 08, 2018, 09:27:01 μμ »
Γιάννη καταρχήν χρόνια πολλά κια πολύχρονος για την ονομαστική σου εορτή!!
Και βέβαια καλή χρονιά και καλως ήρθες!!!

Μπορώ να πώ οτι το ξεκινημα ειναι ιδανικό για μια κατασκευή εξαιρετική!!!
Το κάθισμα δε καταπληκτικό!!

Το ύφασμα φαίνεται πολύ καλό και για την κλίμακα!!
Καλή συνέχεια!!
Γιώργος Γιαννόπουλος.
IPMS 1282

Αποσυνδεδεμένος Yankar

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
« Απάντηση #8 στις: Ιανουαρίου 09, 2018, 01:27:53 πμ »
Καλησπέρα και καλή αρχή και πάλι!!!

Το κάθισμα το είχα δει και στο fb και μου φαινόταν εκτός κλίμακας αλλά νόμιζα οτι μιλάμε για 48αρι.
Πως το έκανες? Τι πανί είναι αυτό?
Βαμμένο φαίνεται που καλό και.στις φωτογραφίες που δεν είναι μακρο φαίνεται μια χαρά για 32αρι.

Καλή συνέχεια!!! ::thumbleft::

Αποσυνδεδεμένος Menelaos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: HAMBURG-DEUTSCHLAND
  • largescaleplanes.com
    • Largescaleplanes
« Απάντηση #9 στις: Ιανουαρίου 09, 2018, 08:00:25 πμ »
ελα Γιαννη, σου τα εχω πει και στο φβ...

ωραια πραγματα φιλε μου, καλες συνεχιες... αναμενω να δω το αποτελεσμα. Το 35αρι δεν το εχω παρει ακομη...Θα δουμε...
AIEN YΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #10 στις: Ιανουαρίου 10, 2018, 12:17:26 πμ »
Καλησπέρα παιδία καί ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια..Συνέχισα σήμερα με τα weapon's bay καί τέλειωσε καί αυτό..Λίγα πράγματα καί λίγες "σκρατσίες" μία καί δέν υπάρχουν και πολλές φωτογραφίες διαθέσιμες καί όσες βρήκα ήταν ή από mock-ups είτε από μεγέθυνση...Περάστηκέ το άσπρο gloss καί μετά δοκίμασα να κάνω λίγο washing με το διάλυμα της Vallejo...δέν μ άρεσε καθώς βγήκε πολύ ταλαιπωρημένο καί έτσι ξαναψέκασα άσπρο αφήνοντας λίγες σκιές...είχα βάλει λίγες καλωδιώσεις και λίγα κουτιά να γεμίσει ο χώρος πίο πρίν καί πιστέυω ό,τι βγήκε σχετικά καλός ο χώρος..σίγουρα με τις JDAM και τόν AMRAAM θα γεμίσει και άλλο...

::arrowred::ΗΑΡΤΜΑΝΝ7 Σ΄ευχαριστώ πολύ..έλπίζω να πάει καλά καί να δείξει, γιατί είναι πολύ άσχημο γιά αεροπλάνο..χαχαχα

::arrowred::Yankar Σ΄ευχαριστώ...είναι απλό λευκοπλάστ από φαρμακείο κομμένο σε λωρίδες..έκανα λίγο στεγνό πινέλο  γιά να δείξει λίγο..

::arrowred::Φίλε Μενέλαε δέν χάνεις καί τίποτα να σου πώ την αλήθεια...είναι ωραίο σαν μοντέλο καί σαν engineering αλλά δέν σε πιάνει ανατριχίλα όπως με ένα F-104 ή ένα F-14...εγώ το άρχισα πίο πολύ γιατί ετοιμάζω σειρά με τα ισραηλινά στην 1/32 καί επειδή θέλω να δοκιμάσω μία-δύο τεχνικές για την HAVE GLASS...Χαχαχα..το κατάλαβες...πάω μετά γία ελληνικό 52+ πάλι!!!!

Αποσυνδεδεμένος Menelaos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: HAMBURG-DEUTSCHLAND
  • largescaleplanes.com
    • Largescaleplanes
« Απάντηση #11 στις: Ιανουαρίου 10, 2018, 08:52:33 πμ »
I like it!!..... ::keep_mod::
AIEN YΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Tags: