Αποστολέας Θέμα: Ελληνικό PZH-2000 Meng 1/35  (Αναγνώστηκε 1380 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος makedon

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
Ελληνικό PZH-2000 Meng 1/35
« στις: Σεπτεμβρίου 07, 2017, 04:46:08 μμ »
Μιας και υπάρχει ήδη εξαιρετικό παρόμοιο αυτοκινούμενο πυροβόλο απο συνάδερφο, είπα να δείξω και την δική μου προσπάθεια στο πολυ καλό κιτ της Meng. Είναι στο στάδιο του ασταριού πλέον όπου θα επιδιορθωθούν κάποιες λεπτομέρειες και μετα θα βαφεί.  Στην αρχή έλεγα να το κάνω παρελασάτο αλλά αποφάσισα να το κάνω σκυλί του πολέμου κατά του σουλτάνου.. Οπότε θα προσπαθήσω για αρκετό χώμα  :D :D :D :D.

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
Απ: Ελληνικό PZH-2000 Meng
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2017, 07:51:48 μμ »
Δείχνει πολύ καθαρή κατασκευή. Καλά βαψίματα :!:

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος athor1972

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Δυτικά προάστια
  • Γιώργος Αθανασιάδης
« Απάντηση #2 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2017, 11:19:22 μμ »
Καλή συνέχεια και καλά βαψίματα κι απο μένα ,φίλε μου! :wink:

:D :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος makedon

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
Απ: Ελληνικό PZH-2000 Meng 1/35
« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2017, 03:03:09 πμ »
Ευχαριστω παιδια για τα καλα σας λογια.Είναι μονοχικό η ενασχόληση μας αυτή, αλλα κάθε καλός λόγος και καλοπροαίρετη κριτική βοηθάει .Το βασικο βαψιμο τελειωσε σημερα πολυ αργα το βραδυ. Παραθετω φωτο ,αν και ειναι κατω απο λαμπα led.

Χρησιμοποιησα tamiya  x2 white  σε επιλεγμενα σημεια πανω απο το ασταρι. Το βασικο πρασινο ειναι το German tank medium UA 083 της Lifecolor (και δευτερο χερι πιο ανοιχτο με προσθηκη λευκου χρωματος της ιδιας εταιριας) . Καφέ το XF-68 Nato brown (συν ανοιγμενο χερι) ,μαυρο το XF-69 nato black , ενω για το κιτρινωπο/tan/περιεργο ανοιχτό χρώμα, μου έκατσε καλά το UA081 Sand Yellow της Lifecolor ( γερμανικο χρωμα Β ΠΠ γαρ :) ) Τα γραφω μηπως είναι χρήσιμα σε κάποιον μελλοντικό μοντελιστή του ιδίου μοντέλου. Στα μάτια μου ο συνδιασμός φαίνεται καλός. Θα προσπαθήσω να κάνω αρκετό σκόνισμα-φθορά αν και θα πρεπει να πειραματιστώ με άλλο μοντέλο πριν το επιχειρήσω στο pzh-2000.Πρεπει να βάλω επίσης τα τζαμάκια συν τα φωτιστικά σώματα και να βάψω τις μικρολεπτομέρειες. Και μετά οι ερπυστριες με τις εκατοντάδες κομμάτια (γκρρρρρ)

Αποσυνδεδεμένος makedon

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2017, 03:14:10 πμ »
Σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά

Δείχνει πολύ καθαρή κατασκευή. Καλά βαψίματα :!:

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος makedon

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2017, 03:20:56 πμ »
Σε ευχαριστώ, εχεις κάνει πολύ ωραια δουλεια στο δικό σου, τα καταφερες μαλλον καλύτερα απο εμένα στα μεταλλικά κομμάτια ( πρεπει να φτιαξω εργαλείο να τα τσακίζω καθώς και να εξοικειωθώ περαιτέρω με δαύτα). Είδα στο στοκάρισμα ότι είχες και σύ τα ίδια θέματα στο πίσω μέρος του άρματος,και εγώ χρειάστηκα στόκο εκει πίσω. Ο πύργος ήταν σχεδόν απροβλημάτιστος. Είναι και απο τα πρώτα μοντέλα της Meng αυτό. Σιχαίνομαι τα εκατοντάδες κομμάτια για τις ερπύστριες... :lol: :lol: :lol:

Καλή συνέχεια και καλά βαψίματα κι απο μένα ,φίλε μου! :wink:

:D :D :D :D

Tags: