Αποστολέας Θέμα: The Jolly Rogers Show!!!  (Αναγνώστηκε 1350 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dimitrisg77

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: αθηνα-καλλιθεα
The Jolly Rogers Show!!!
« στις: Ιουλίου 16, 2017, 10:01:52 μμ »
1. f-4 hasegawa 1/48 χαλκομανιες ειναι απο το κιτ οπλισμος ειναι απο τα spare .ευκολο κιτ εχω κανει μανταρα την καλυπτρα την οποια ξαναρετουσαρισα 3 φορες για να βγει αυτο το αποτελεσμα

οι φωτογραφιες κλασσικα αθλιες

• Scale 1/144
  • *
Απ: The jolly rogers show!!!
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 16, 2017, 10:07:56 μμ »
2.f-14a hasegawa 1/48 οι χαλκομανιες του κιτ οπλισμος απο αλλο κιτ που υπαρχει.πολυ δυσκολο κιτ για μενα αλλα χωρταστικο και σε σχεση με ενα ακαντεμυ και ιταλερι που εχω φαινεται πιο σωστο το σχημα.τα σκελη προσγειωσεις τα εχω κανει μανταρα εδω και επεσε ενα σωληναριο logo  για να σταθουν.

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 16, 2017, 10:13:50 μμ »
3.τελευταιο ειναι το f-18 super hornet revell 1/48 οι χαλκομανιες ειναι του εμποριου δεν θυμαμαι εταιρεια το εχω φτιαξει πανω απο 2 χρονια οπλισμος ειναι απο το κιτ.δυσκολο κιτ για μενα και αυτο με  πολλα κομματια .εδω εχω κανει μανταρα οπως θα δειτε την βαφη και το wash κατι απο τα δυο δεν ταιριαξε και εχει γινει κρακελε παρολο που και στα τρεια μοντελα εκανα ακριβως τα ιδια.επισης ειναι στραβα τα σκελη προσγειωσεις.

οι φωτογραφιες και εδω κλασσικα αθλιες

Αποσυνδεδεμένος Bad_Omen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λαρισα
  • Θεοδωρος Ανυφαντής
« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 18, 2017, 02:44:13 μμ »
πολύ καλή η δουλειά σου , αλλά νομίζω ότι χωράει βελτίωση.αν βάφεις με αερογράφο σου χτίζει το χρώμα στις γραμμώσεις και στις μάσκες.αν βάφεις με πινέλο ......δεν ξέρω από πινέλα :mrgreen:
οι βαφές θα μπορούσαν να έχουν λιγο περισσότερο <<βάθος>> (ξεθωριάσματα,πιο έντονο wash κλπ)

στο f-18 έχεις βάλει ενεργά όπλα α/ε ενώ οι πύραυλοι α/α είναι εκπαιδευτικοί (όταν έχουν μπλε ρίγες)-το έχω κάνει και εγώ 8) 8)

πάντα φιλικά

::keep_mod::

::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος makedon

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 18, 2017, 05:23:50 μμ »
Πολυ ωραιος.μην ακους κανενα!!  :D :D :D :D :D

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 18, 2017, 11:14:03 μμ »
πολύ καλή η δουλειά σου , αλλά νομίζω ότι χωράει βελτίωση.αν βάφεις με αερογράφο σου χτίζει το χρώμα στις γραμμώσεις και στις μάσκες.αν βάφεις με πινέλο ......δεν ξέρω από πινέλα :mrgreen:
οι βαφές θα μπορούσαν να έχουν λιγο περισσότερο <<βάθος>> (ξεθωριάσματα,πιο έντονο wash κλπ)

στο f-18 έχεις βάλει ενεργά όπλα α/ε ενώ οι πύραυλοι α/α είναι εκπαιδευτικοί (όταν έχουν μπλε ρίγες)-το έχω κάνει και εγώ 8) 8)

πάντα φιλικά

::keep_mod::

::salut:: ::salut::
ευχαριστω για τις επισημανσεις η αληθεια ειναι κανω πολυ preshading μετα μου φαινεται λαθος το βαφω πιο πολυ και χανεται η γραμμωση και χτιζει στα χωρησματα.τε σπα στην επομενη τριαδα που φτιαχνω θα το αφησω εντονο το preshading.επισης με το wash κατι κανω λαθος και επειδη σε αλλα μοντελα το εντονο wash μου σκουρινε γενικα τα χρωματα εδω το εκανα πιο απαλο αλλα πιο πολλες φορες αλλα δεν πολυ φαινεται.για τους πυραυλους που λες θελει κιτρινα προειδοποιητικα?
ο λογος που ανεβαζω τα μοντελα ειναι για να ακουσω την κριτικη οποτε ελευθερα δεν υπαρχει προβλημα.αυτο που παθαινω ειναι οτι οταν ασχολουμε πολυ καιρο με ενα μοντελο βαριεμαι και μετα βιαζομαι να το τελειωσω.τωρα αλλαξα τακτικη τα αφηνω και ποιανω αλλο αλλα εχω φτασει ηδη στα 5 αβαφτα μοντελα και δεν βλεπω να αποδιδει και αυτο

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 18, 2017, 11:44:02 μμ »
...
ο λογος που ανεβαζω τα μοντελα ειναι για να ακουσω την κριτικη οποτε ελευθερα δεν υπαρχει προβλημα.
...
Και πολύ καλά κάνεις. ʼλλωστε, όποιος δε ρωτάει/ακούει, δε μαθαίνει :!:

...
η αληθεια ειναι κανω πολυ preshading, μετα μου φαινεται λαθος, το βαφω πιο πολυ, χανεται η γραμμωση και χτιζει στα χωρισματα.
...
Δεν υπάρχει κανόνας στο ποιες τεχνικές θα εφαρμόσουμε και ποιες όχι σε ένα μοντέλο. Αν οπωσδήποτε θέλεις να κάνεις σκιάσεις, θα μπορούσες να δοκιμάσεις και το post shading, μετά το βασικό χρώμα, με πάρα πολύ αραιωμένο σκούρο χρώμα (1 μέρος χρώμα + 20 μέρη βερνίκι + 20 μέρη διαλυτικό), ψιλή δέσμη, υπομονή και πολλή προσοχή :wink:

Καλή συνέχεια στα επόμενα projects σου :!:

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος Nicolas_mk2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΦΡΑΠΕΔΟΥΠΟΛΗ (Θεσ/νίκη)
« Απάντηση #7 στις: Ιουλίου 23, 2017, 11:41:33 μμ »
Δημήτρη πολύ όμορφα τα μοντέλα σου!

Περιθώριο βελτίωσης να ξέρεις πάντα υπάρχει για όλους ανεξαιρέτως, απλά το πόσο έχει να κάνει με τη δουλεια που θα ρίξουμε στο θεμα και κυριως σε πειραματισμους και το γνωστό trial and error - για θέματα USN κι εγω θα σου πρότεινα post- shading που ειναι πιο ελεγχόμενη διαδικασία και γίνεται πολύ απαλά, χωρίς να χτίζεις και να δημιουργείς προβλήματα,

αν πάλι επιμείνεις στην προσκίαση καλύτερα δοκίμασε με σκούρο γκρι (αυτο της hill gray ειναι ότι πρεπει) αντι για μαύρο, δενει καλύτερα με την παραλλαγη του Ναυτικου  :wink:

Tags: