Αποστολέας Θέμα: DO-335 A12 1/48 TAMIYA...πινελατο  (Αναγνώστηκε 968 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος STARFIGHTER

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Ελληνικη Ομαδα Διασωσης Αττικης
DO-335 A12 1/48 TAMIYA...πινελατο
« στις: Απριλίου 10, 2017, 04:14:00 μμ »
καλημερα και παλι παιδες
...για το συγκεκριμενο α/φ το μονο που εχω να πω ειναι το οτι οταν το ειχα πρωτοαντικρυσει νομιζω οτι για εμενα αποτελεσε και αποτελει ακομη το ομορφοτερο γερμανικο εμφολοφορο α/φ του ΒΠΠ.....φανταστειτε την αντιδραση μου οταν αντιληφθηκα οτι υπαρχει και διθεσια εκδοση
...η αγορα του λοιπον (και εχουν περασει αρκετα χρονια )ηταν μονοδρομος...
...το κιτ λοιπον εχει την ποιοτητα που θα περιμενε κανεις απο ενα προιον της TAMIYA (η οποια κατ εμε ειναι ακομα κορυφαια) και σε ποιοτητα πλαστικου αλλα και σε εφαρμογη και δεν με προβληματισε σε κανενα σημειο
...εξαιτιας του οτι κατασκευαστηκαν λιγα κομματια του συγκεκριμενου α/φ ως την ληξη του πολεμου ειχε ως αποτελεσμα καθε α/φ ουσιαστικα να ειναι ξεχωριστο...
...το συγκεκριμενο αφορα το α/φ 112 το οποιο σε φωτο της εποχης φαινεται να εχει το ρυγχος αβαφο πραγμα το οποιο προσπαθησα να αναπαραστησω
...το μοντελο βαφτηκε με πινελο και χρωματα της humbrol η οποια πλεον διαθετει ξεχωριστους κωδικους για ολα τα χρωματα του καταλογου του RLM διευκολυνοντας αφανταστα

....ο μεγαλος αριθμος των φωτο οφειλεται στο οτι εκανα δοκιμες με διαφορετικα ειδη φωτισμου και δεν εχω αποφασισει το ποιες τελικα ειναι καλυτερες

ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
πατησια/αθηνα

Αποσυνδεδεμένος STARFIGHTER

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Ελληνικη Ομαδα Διασωσης Αττικης
Απ: DO-335 A12 1/48 TAMIYA...πινελατο
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 11, 2017, 12:06:34 μμ »
...καλημερα παιδες....
...για να προλαβω το δικαιολογιμενο κραξιμο....το κενο που φαινεται στην κοληση του ανεξινεμιου της εμπρος θεσης εχει αποκατασταθει... :twisted: :με μπαλωμα....twisted:
ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
πατησια/αθηνα

Αποσυνδεδεμένος ΖΑΦ

• ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΠΑΤΡΙΣ
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΧΙΟΣ - ΞΑΝΘΗ
  • ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΤΙΜΗΣΩ
Απ: DO-335 A12 1/48 TAMIYA...πινελατο
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 11, 2017, 02:00:45 μμ »
Για πινελατο το βρίσκω ʼψογο. Μπράβο φίλε μου το αποτέλεσμα προσωπικά μου αρέσει πολύ.
 ::salut::
GOOD MORNING VIETNAM
Στέλιος

Tags: