Αποστολέας Θέμα: Mirage IIIC (Academy 1/48-Israel)  (Αναγνώστηκε 905 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος komhs

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΜΦΙΣΣΑ - ΦΩΚΙΔΑ
  • modelclub.gr
Mirage IIIC (Academy 1/48-Israel)
« στις: Απριλίου 03, 2017, 09:10:51 μμ »
Καλησπέρα ,άλλο ένα χρέπι έφτασε στο τέλος του .
Τι κιτ της academy είναι για γέλια μιας και για εξαγωγή και για φωλιές πλαϊνών τροχών έχει ΤΡΥΠΕΣ.
Για κοκπιτ ένα κομμάτι πλαστικού που κολλάς μέσα το ανθρωπάκι που έχει για πιλότο (κάθισμα δεν υπάρχει ) και για όργανα έχει ένα κομμάτι πλαστικό (πάλι) που επάνω του κολλάμε τις χαλκομανίες .
Το μέγεθός του και αυτό λάθος (το είπε μάλιστα από την αρχή ένας φίλος στο forum) μιας και δεν είναι 1/48 αλλά μάλλον 1/50.
Μιας και το ξεκίνησα να το φτιάξω είπα να το συμμορφώσω μιας και ή το σκρατσάρεις μπας και γίνει αεροπλάνο ή το κάνεις διόραμα ...
Από άλλα mirage που είχα έφτιαξα το κόκπιτ από το 0 μιας και μπήκαν ανάγλυφα όργανα στην μπανιέρα ,φτιάχτηκε σωστό σχήμα στον πίνακα οργάνων και κολλήθηκε επάνω του εκτυπωμένη φώτο των οργάνων. Φτιάχτηκε κάθισμα και μπήκαν μαξιλάρια από πηλό και ζώνες από χαρτοταινία.
Από φύλλο πλαστικού έκλεισε η τρύπα κάτω από τις φωλιές και προστέθηκε καλωδίωση τόσο στις φωλιές όσο και στα σκέλη.
Στα σκέλη επίσης μπήκαν και αρκετές μπουκάλες ώστε να μοιάζουν κάπως στα πραγματικά. Φτιάχτηκε από φύλλο πλαστικού εξαγωγή  και προστέθηκαν και μερικές κεραίες. Το φόρτωμα είναι λίγο ανορθόδοξο βέβαια αλλά μιας και είναι που είναι χρέπη είπα να το ομορφύνω λίγο ...
Βάφτηκε με πινέλο με χρώματα humbrol enamel 120 - 119 - 121 ,το κάτω μέρος έπρεπε να βαφτεί με humbrol 122 που δεν το βρήκα και αναγκαστικά το έβαψα με το ακρυλικό DUCK EGG  BLUE της MODEL MASTER.
Αυτά σας το παρουσιάζω τελειωμένο με τις ευχαριστίες μου στο forum για την βοήθεια στο κατασκευαστικό και πάμε για άλλο ένα χρέπι που έχω στην συλλογή μου (harrier frs1) για να τελειώνουν ...

Κατασκευαστικό http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,32669.0.html

Ηλίας

Αποσυνδεδεμένος Κατάσκοπος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδίτσα
  • The other Caveman
Απ: Mirage IIIC (Academy 1/48-Israel)
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 03, 2017, 10:42:22 μμ »
Μια χαρά βγήκε το χρέπι Ηλία. Του έδωσες και κατάλαβε και βγήκε ένα καλοστεκούμενο μοντέλο.

Μπράβο για την υπομονή σου.

Μαθιός

Μ. Μπέλλος

Αποσυνδεδεμένος ΖΑΦ

• ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΠΑΤΡΙΣ
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΧΙΟΣ - ΞΑΝΘΗ
  • ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΤΙΜΗΣΩ
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 03, 2017, 11:57:27 μμ »
ʼψογο αποτέλεσμα. Μπράβο φίλε μου. Μου αρέσει παρά πολύ.
 ::salut::
GOOD MORNING VIETNAM
Στέλιος

Αποσυνδεδεμένος Sernak

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Που είπες;;
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 04, 2017, 02:12:03 μμ »
Κουκλί το άτιμο!!! Αλλά Ισραηλινό καί να μην έχει φθορές με τόση άμμο καί ηλιοφάνεια που έχουν εκεί κάτω κρίμα είναι!

Δεν πειράζει, στο επόμενο Ηλία. Και διθέσιο!!!

::salut::
There are only two types of aircraft, fighters and targets.

Αποσυνδεδεμένος komhs

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΜΦΙΣΣΑ - ΦΩΚΙΔΑ
  • modelclub.gr
« Απάντηση #4 στις: Απριλίου 05, 2017, 12:22:48 μμ »
Ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια ,ήθελε φθορές αλλά τις βαρέθηκα να σου πω την αλήθεια ...ένοχος .
Ηλίας

Tags: