Μπορείς με κάποιο είδος υγρού γυαλιού (μάλλον είναι πιο εύκολο με ακρυλικό ενός συστατικού επειδή κολλάει λιγότερο) να φτιάξεις κάτι σαν χοντρή μεμβράνη (αν το βάλεις σε μια πολύ λεία επιφάνεια, που δεν θα κολλήσει, όπως γυαλί, νάιλον, κλπ.) Μετά να κόψεις τη μεμβράνη ακριβώς στη διάσταση που θες και να το βάλεις πάνω από την τελευταία ή την προτελευταία στρώση (αισθητικά πιστεύω ότι είναι καλύτερο το δεύτερο). Τέλος θα πρέπει απλώς να στεγανοποιήσεις το σημείο όπου η μεμβράνη αγγίζει τα τοιχώματα του δοχείου, αλλά αυτό μπορείς να το κάνεις βάζοντας το ίδιο υλικό τοπικά. Γενικά αν δοκιμάσεις με κάποιο παχύρευστο υλικό όπως αυτό που σου είπα (το transparent water με το οποίο μπορείς να κάνεις γλυπτά κύματα) δεν θα τρέξεις. Αντίστοιχο υλικό μου είπαν ότι είναι το Liquitex Gloss Gel Medium super heavy, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα που δεν λύνεται. Εντάξει, υπάρχουν μερικά στα μαθηματικά αλλά ακόμη και η Εικασία του Πουανκαρέ λύθηκε. Τα sealer δεν κάνουν γιατί είναι λεπτόρρευστα.