Γεια χαρα παιδια ειμαι καινουργιος στο site,αλλα ασχολουμε με μοντελισμο παρα πολλα χρονια και με διαφορα θεματα.
Πιστευω πως θα ηταν καλο να υπηρχε κι αυτο το θεμα,νομιζω δεν το ειδα να αναφερεται καπου αλλου.
Ισως ολοι εχουμε αγορασει χρωματα 'η αλλα υλικα (στοκους κτλ)για καποια στιγμη που θα τα χρειαστουμε,να μην τρεχουμε τελευταια στιγμη.
Τι γινεται ομως οταν ανακαλυπτουμε οτι εχει αρχισει και ξεραινεται και ειναι Σαββατο απογευμα ολα κλειστα και τι θα κανεις μεχρι τη Δευτερα?Υπαρχει σωτηρια?
Εχω βρει λυση με διαλυτικο νιτρου,οχι σε πολυ πετρωμενο χρωμα,αλλα που δεν εκανε δουλεια το white spirit.
χρησιμοποιω enamel της Humbrol,απλα γιατι τα εχω συνιθησει.
Επισεις μια και το ανεφερα παραπανω στην περιπτωση του στοκου γινεται κατι να μαλακωσει ξανα?(ενοειται οτι δεν ειναι πετρα,απλα οχι και οπως στην αρχικη του μορφη)
Θα ηθελα να ρωτησω και κατι για μενα.
Μετα απο περιπου 4 μηνες απο τη στιγμη που ανοιχτηκε η maskol της hambrol στεγνωνει αμεσως και τραβιεται σαν τσιχλα με αποτελεσμα να μη γινεται δουλεια.υπαρχει τροπος επαναφορας της (καποιο διαλυτικο,μηπως αν τη ζεστανω).Χαλαει τοσο γρηγορα 'η απλα το δικο μου μπουκαλακι ηταν ελατωματικο?