Λοιπον επειδη δεν μπορουσα να περιμενω μεχρι το πρωι να βρω μια λυση . Την λυση την εδωσε το μαγικο μου υγρο που δεν το αποχωριζομαι ποτε και θυμηθηκα οτι πολλες φορες εχω ξεβαψει πραγματα με αυτο . Εδω να αναφερω οτι ειναι η σειρα μου να βοηθησω και εσας αν και δεν ειμαι σιγουρος αν το ξερετε ιδη . Το υγρο ονομαζεται blue kleen και κανει παπαδες . Ειναι περιπου σαν το swaz αλλα πιο ηπιο . Μεσα σε 5 λεπτα με μια οδοντοβουρτσα εγινε ετσι .

Βεβαια αν το χρησιμοποιουσα με χαρτοπετσετα μπορουσα να βγαλω μονο το λαθος χρωμα αλλα επειδη θα μου αφηνε ελαφρυ αποχρωματισμο στην κατω επιφανεια αποφασισα να το κανω με αρκετο υγρο και να το ξεβαψω ολοκληρο .Οσο πιο πολυ το αφηνεις πανω τοσο πιο δραστικο γινετε , Με στεγνο περασμα καθαριζει επιφανειακα .Πλαστικα και κολλες δεν επιρεαζει .
Και το εν λογω υγρο ειναι αυτο

Το αγoραζω περιπου 2.5 με 3 ευρω απο την περιοχη μου σε καταστημα σιδηρικων και ειναι σε συσκευασια του 1lit.Υπαρχει και σε συσκευασια των 5 λιτρων
Αυριο θα κανω πιο σχολαστικο καθαρισμα και θα ακολουθησω την συμβουλη σας να κολησω το καθετο ωστε να μην φενεται η ενωση .