Συνεχιζοντας την αναζήτηση επι ωρες κατέληξα οτι PIKO digital startset κατω απο 400 ευρω δεν προκειτε να βρω σε καμοια περιπτωση .
Επειδή συμμερίζομαι απόλυτα τον προβλημάτισμό σου, να σου επισημάνω αυτό:
http://www.modellbahnshop-lippe.com/produkt/PIKO/15-4-0-21065-002012-0-0-0-0-2-0-grp-gb-p-0/ein_produkt.htmlΤο link που παρέθεσε ο φίλος dionisios, ήταν μαργαριτάρι και τον ευχαριστώ...
Εγώ κατέληξα σε αυτό.
Και μάλιστα, το budget, παραμένει κάτω από 100 ευρώ, αν πάρεις και κάνα δυο ακόμη βαγονάκια, έτσι για να μεγαλώσει το τρένο...
Και δυο λογάκια, όπως το σκέφτηκα εγώ (μετά την σχετική συζήτηση με τον Blitz - X):
Μακάρι το σετάκι αυτό, να αποτελέσει την αφορμή για να ξηλωθώ και να πάρω ένα μεγαλύτερο - καλύτερο, για τον γιο μου. Υπάρχει όμως και η πιθανότητα αυτό να μην γίνει... Ξέρω και είμαι έτοιμος, να αντιμετωπίσω το ενδεχόμενο το τρενάκι να μην ζήσει, μέχρι το τέλος του Γενάρη. Όχι επειδή ο μικρός είναι κακός και σπάει τα παιχνίδια του, αλλά επειδή θα του αρέσει και θα παίζει συνέχεια και με τους φίλους και τα ξαδέλφια του...
Για αυτό, είναι προτιμότερο αυτό το starter σετ, των 60 ευρώ, από το να «κλαίω» τα 120 -150, Και οι ήχοι, τα φώτα, οι καπνοί κλπ, είναι καλοί, αλλά σίγουρα, είναι «υπερβολικοί» για την πρώτη διερευνητική επαφή, στο κάτω κάτω της γραφής, ας αφήσουμε και κάτι στην φαντασία των μικρών...
Και όσο για την «απλότητα», Η γόνδολα (όπου θα μπορεί να βάλει ακόμη και playmobil) και το φορτηγό, αρκούν για να του ξυπνήσουν την φαντασία. Αν δε βάλεις και ένα τμήμα του κάτω απο την καρέκλα ή τον καναπέ του σαλονιού, εν είδη τούνελ, τότε θα είναι ακόμη καλύτερα... αυτά.
Και όπως λέει και η διαφήμιση «Να παίξεις έστω και 10 λεπτά με τον/τους μικρο/ους: αξία ανεκτίμητη»...