Αποστολέας Θέμα: Backorder από Luckymodels  (Αναγνώστηκε 1073 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος StathisP

• Scale 1/48
  • *
Backorder από Luckymodels
« στις: Οκτωβρίου 26, 2016, 10:37:18 πμ »
Έκανα μια παραγγελία κάποια P/E από το Luckymodels τα οποία ήταν σε έλλειψη κι έλεγε ότι υπήρχε η δυνατότητα για παραγγελία backorder με χρόνο αποστολής τις 3 εβδομάδες...Τώρα έχουν περάσει 7 εβδομάδες και ακόμα η παραγγελία είναι σε κατάσταση pending.Σε επικοινωνία που είχα πριν 2 εβδομάδες περίπου μου είπαν ότι τα αναμένουν,και αν ήθελα να ακυρώσω την παραγγελία,αλλά τα χρειάζομαι οπότε τους απάντησα ότι θα αναμένω.Έχει αγοράσει κάποιος άλλος με τέτοιο τρόπο από το μαγαζί αυτό;Πόσο καιρό έκανε να του αποσταλεί η παραγγελία;

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Διαχειριστής
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
Απ: Backorder από Luckymodels
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 26, 2016, 10:57:51 πμ »
Έκανα μια παραγγελία κάποια P/E από το Luckymodels τα οποία ήταν σε έλλειψη κι έλεγε ότι υπήρχε η δυνατότητα για παραγγελία backorder με χρόνο αποστολής τις 3 εβδομάδες...Τώρα έχουν περάσει 7 εβδομάδες και ακόμα η παραγγελία είναι σε κατάσταση pending.Σε επικοινωνία που είχα πριν 2 εβδομάδες περίπου μου είπαν ότι τα αναμένουν,και αν ήθελα να ακυρώσω την παραγγελία,αλλά τα χρειάζομαι οπότε τους απάντησα ότι θα αναμένω.Έχει αγοράσει κάποιος άλλος με τέτοιο τρόπο από το μαγαζί αυτό;Πόσο καιρό έκανε να του αποσταλεί η παραγγελία;

οταν κατι το εχουν σε backorder δεν υπάρχει καμία εγγύηση οτι θα το εχουν σε 2-3-4 βδομάδες που μπορεί να αναφέρουν ή να σου πούνε στα εμαιλ. 
(εχω κάποιο κιτ που κλείνει 6μηνο ...   :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος StathisP

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 26, 2016, 12:48:44 μμ »
Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση.Οπως καταλαβα η αναμονη ειναι η μονη λυση

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 26, 2016, 04:00:01 μμ »
Λεφτά και πράγματα από το Luckymodel δεν θα χάσει κάποιος σίγουρα. Εγώ περίμενα 2 χρόνια ένα σετ ρητίνες της real models, γιατί ξαφνικά είχε αποφασίσει ο τύπος να μην το ξαναβγάλει ενώ το είχα backorder και τελικά μου ήρθε, με απολογίες για την καθυστέρηση.

Αποσυνδεδεμένος rgiann

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • modelclub.gr
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 26, 2016, 09:03:27 μμ »
Έτσι έγινε και με εμένα. Έκανα παραγκελία σε πράγματα που ήταν στοκ και σε πράγματα backorder αλλά ζήτησα να μου αποσταλύν μαζί. Όταν είδα οτι πέρασε πάνω απο μήνας ζήτησα να μου ακυρωθούν τα backorder. Δεν έγινε refund στην κάρτα αλλά τα χρήματα πιστώθηκαν στο λογαριασμό μου για άλλες αγορές.

Tags: