Αποστολέας Θέμα: Eday στη Πράγα  (Αναγνώστηκε 1122 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Earnest

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Παύλος
Eday στη Πράγα
« στις: Οκτωβρίου 16, 2016, 06:49:44 μμ »
Στις 24-25 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην Πράγα η ετήσια έκθεση μοντελισμού "eday".

Έτυχε να είμαι Πράγα εκείνες τις ημερομηνίες και την επισκέφθηκα.

Η έκθεση από πλευράς εκθεμάτων δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλη (ίσως λίγο μεγαλύτερη από την IPMS τη δική μας) αλλά ήταν γεμάτη πωλητές όπως φαντάζεστε.
Παρόλα αυτά, τα προσφερόμενα προϊόντα δεν είχαν μεγάλη ποικιλία.

Η Έκθεση διοργανώνεται σε τμήμα υπόγειου χώρου στάθμευσης ενός εμπορικού κέντρου όχι ιδιαίτερα κεντρικού, το οποίο εργάζεται και τα Σαββατοκύριακα.

Το εισιτήριο της έκθεσης ήταν 100 Κορώνες (περίπου 3,7 ευρώ) - για παιδιά μέχρι 15 ετών τα μισά - στο οποίο όμως συμπεριλαμβάνεται ένα μικρό κιτ 1/144

We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender.

Αποσυνδεδεμένος Earnest

• Scale 1/144
  • *
  • Παύλος
Απ: eday
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 16, 2016, 06:53:47 μμ »
(Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να ανεβάσω άλλες φωτός - το pop-up δείχνει ότι φορτώνει την εικόνα και μετά με πετάει σε έναν browser μέσα στο pop-up που δείχνει το θρεντ...)
Anyway, αυτοί είναι κάποιοι νικητές:
http://www.eday.cz/en/competition-winners/
και αυτές κάποιες γενικές galleries:
http://www.eday.cz/en/gallery/2016/
We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender.

Αποσυνδεδεμένος alexanderb

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Βόλος-Αθήνα
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 16, 2016, 09:43:26 μμ »
Καλησπέρα..Πες μου κάτι..Επειδή εκεί είναι ο τόπος που βασιλεύει η EDUARD πες μου οι τιμές στα κιτ της και στα διάφορα βελτιωτικά στην έκθεση ήταν κανονικές ή υπήρχαν τρελές ευκαιρίες; Έχω αυτή την απορία γιατί βλέπω ότι είναι ο μέγας χορηγός της E-DAY δεν ξέρω αν και οργανωτής της..

Αποσυνδεδεμένος Earnest

• Scale 1/144
  • *
  • Παύλος
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 17, 2016, 03:05:46 μμ »
Είχε 15 με 20% εκπτώσεις.

Αποσυνδεδεμένος alexanderb

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Βόλος-Αθήνα
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 18, 2016, 04:46:06 μμ »
 ::thanx::

Tags: