Αποστολέας Θέμα: Eπιλογη / αντικατασταση αερογραφου....??  (Αναγνώστηκε 1727 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος stef51

• Scale 1/48
  • *
  • modelclub.gr
Eπιλογη / αντικατασταση αερογραφου....??
« στις: Οκτωβρίου 12, 2016, 01:08:30 μμ »
Καλησπερα , θα ηθελα σας παρακαλω την αμεση βοηθεια σας επειδη εχω ζορι  :mrgreen: Και μπαινω κατευθειαν στο ψητο!

- εχω ενα με 0,3 μπεκ/βελονα graphotech με μεταλικο δοχειο απο το πλαι , καπως παλιος αλλα κανω τη δουλεια μου μια χαρα , για οταν χρειαστει!

-ειχα  ::eusa_wall::  ενα graphotech 183 που εχει συζητηθει και τον ξερετε , δε θελω να επεκταθω τωρα απλα ο αερογραφος επαθε καποια ζημια που δεν επανερχεται πιστευω , και θελω να προχωρησω σε καποια αμεση αγορα/αντικατασταση.

Σας παρακαλω επειδη αυτος πραγματικα με βολεψε πολυ αν και ειχε επιλογες 0,3 / 0,5 / 0,8 μπεκ τον ειχα στην 0,5 για τις μεγαλες κλιμακες/βερνικια , τι προτεινεται να παρω , τον ιδιο ή κατι καλυτερο και ποιο? Επισης να εχει υποστηριξει.

Συνηθως φτιαχνω αεροπλανα 1/32/48 και αρματα/οχηματα 1/35.

Ευχαριστω!!

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
Απ: Eπιλογη / αντικατασταση....??
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 12, 2016, 02:15:08 μμ »
Iwata μια ζωή και αν τον άλλαζα πάλι Iwata θα έπαιρνα.
Το μπεκ 0,5 μπορεί να θεωρείται μπουρί αλλά κάνει τη δουλεία του μια χαρά.
 :wink:

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 12, 2016, 03:02:10 μμ »
Τον έχω προτείνει σε πολλούς φίλους και έχουν μείνει ικανοποιημένοι, ο midasidf λέει ότι είναι καλύτερος από τον velocity.  :roll: :roll:

http://www.pla.gr/%CE%B1%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%83-kyoto-p-1930.html

Είναι μια αξιόπιστη και τίμια λύση.

Αποσυνδεδεμένος stef51

• Scale 1/48
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 12, 2016, 03:15:37 μμ »
Αυτον ειχα οπως προαναφερα :?...οποτε παλι προς τα εκει με βλεπω .... :?

Σας ευχαριστω.....

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 12, 2016, 03:17:05 μμ »
Τον έχω προτείνει σε πολλούς φίλους και έχουν μείνει ικανοποιημένοι, ο midasidf λέει ότι είναι καλύτερος από τον velocity.  :roll: :roll:

http://www.pla.gr/%CE%B1%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%83-kyoto-p-1930.html

Είναι μια αξιόπιστη και τίμια λύση.
Οντως είναι σκυλί. Μόλις τον αγοράσεις περνάς με λίγο Braso τη βελόνα και το μπεκ από μέσα τρίβοντάς το με τη βελόνα του, καθαρίζεις καλά και λαδώνεις και θα σε υπηρετήσει για αρκετό καιρό, δες και εδώ. Επίσης με 5EUR αγοράζεις ένα σκασμό ανταλλακτικά o-rings, έχω ποστάρει τη διεύθυνση αλλά τώρα δεν το βρίσκω... :oops:
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος stef51

• Scale 1/48
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #5 στις: Οκτωβρίου 12, 2016, 03:27:48 μμ »
Ναι το εχω διαβασει το λινκ ..... ::salut:: , οσο αναφορα για τη βαλβιδα του αερα που λες εκει , ξεβιδωνει να ξερεις (αν χρειαστει) πανευκολα με τη λαβιδα! Βαζεις τις ακρες τις στις οπες που βλεπεις και περιστρεφεις οπως ενα κατσαβιδι , και λυνει!

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #6 στις: Οκτωβρίου 12, 2016, 04:13:00 μμ »

Με τη λαβίδα λοιπόν. Πάω για δοκιμή, ευχαριστώ!
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος stef51

• Scale 1/48
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #7 στις: Οκτωβρίου 12, 2016, 05:47:31 μμ »
....σιγα σιγα μονο , περιστρεφεις προσεκτικα γιατι απο κατω ειναι το ελατηριο , μη πεταχτει και το ψαχνεις μετα.

Αποσυνδεδεμένος GEORGE DAMASKOS

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ALIMOS
  • modelclub.gr
« Απάντηση #8 στις: Οκτωβρίου 12, 2016, 07:57:04 μμ »
gkontog Συμφωνω και εγω με αυτο που λες η ευκολια που ψεκαζει με το 0.5 μπεκ οτι και να του βαλεις απο εταιρεια χρωματος.Και αν εισαι λιγο προσεκτικος με της αναλογιες και εχει σωστη παροχη αερα σου κανει ευκολα τα κεφια. 8) 8) 8)   
Προσοχη ομως με το μπρασο οχι πανω σε σπειρωματα( ειναι βουτυρο) και οχι υπερβολικο σφιξιμο μονο με το χερι.               
Και στο μπεκ ιδιος στο 0.5 ( ειναι θηριο σε μεγεθος) οχι βουρτσακια καθαρισμου μονο χαρτι ειναι αρκετο Εχω τον ιδιο σε αναροφησης. :) :) :) :)

Tags: