Νώντα , Μιχάλη και Δημήτρη ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!
Να είσαστε καλα!!!!
Λοιπόν δίνω συνέχεια...Αλλά....λίγο ανάποδα

Επειδή θα βαρεθώ τρομέρα μετά (κλασσικά) Είπα να αφιερώσω χρόνο στο φορτίο.
Οπότε μετά απο μια ευγενική χορηγία 2 Python 4 η απόφαση ήταν απλή.
2 X AIM-120
2 X Python 4
2 X GBU....???
Και τα 2 ατρακτίδια.
Ξεκίνημα με τους πολύ όμορφους ΑΙΜ-120 της Kinetic.
Ωραία λεπτομέρια και το ακόμα πιο ωραίο είναι οτι δίνει όμορφα προειδοποιητικά και σε κάνει να θέλεις να το γεμίσεις.

Βασικό χρώμα σώματος FS36375
Και μίξη MM metallizer exhaust και Titanium και Stainless steel.
Και αυτομάτως ακολουθησαν οι Python.
Οι οποίοι είναι λίγο πιο ιδιαίτεροι απο τους ΑΙΜ-9
Βασικό χρώμα επίσης FS36375 Αλλά τα πτερύγια περάστηκαν με 36270
Το μέρος της κεφαλής με Metal Black και αχνό πέρασμα με Tyre Black και ακολούθως η ίδια συνταγή με τους ΑΙΜ-120 Στα πτερύγια

Και πάμε στα GBU.... Οι οποίες ειναι Hase!!! Της Kinetic δεν μου άρεσε και μου φάνηκαν χοντροκομμένα...
Eδω ξεκίνησα να βάλω τις 16αρες...τελικά μετά απο την επίβλεψη του 'Ειδικού' και εκεί ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ αμφιβολία μπαίνουν οι 10αρες...
Φαίνεται και πιο μπαμπάτσικο έτσι!!!

Βέβαια τις είχα φτιάξει..αλλά δεν πειράζει θα τις έχω έτοιμες για τα F-14

Βασικό χρώμα Olive Drab FS34087 και τα πτερύγια με FS36375 . Το τμήμα του καφεκόκκινου είναι το Η47.

Τελευταία και ίσως αυτά που χάρηκα πιο πολύ απ όλα..Τα ατρακτίδια.
Το απίθανο ΑΝ/ΑΑQ-13 και το Litening.
Τα προειδοποιητικά που δίνει η Kinetic ειναι πάρα πολύ όμορφα και ακολουθούν πολύ ωραία και την γράμμωση καθώς και τις λεπτομέριες τους.
Βασικό χρώμα FS36118.

Κανένα απο τα όπλα δεν έχει βερνίκι μάτ ακόμα!!
Για το τέλος κρατήθηκε η συναρμολόγηση της ατράκτου η οποία σε 80% ποσοστο δεν με προβλημάτισε (Θέλει όμως ΠΟΛΛΑ DRY FIT!!!!)
Πέραν ορισμένων σημείων που δεν μπορείς να κάνεις κάτι και θέλουν και το τρίψιμο τους και το στοκάρισμα τους.
Εχει κλέίσει Ολη και γίνονται τελευταίοι έλεγχοι πρωτού πέσει το αστάρι!

Το χειρότερο σημείο ειναι η μούρη, εκεί δυστυχώς όσο και να προσπάθησα αφήνει κενό.
Τα πλαινά της μούρης που μπαίνουν τα καρούμπαλα πρέπει να επιλέξουμε που θα έχουν κενό, εγώ επέλεξα κάτω για να μην χάσω την όμορφη λεπτομέρια του πάνελ στην πάνω πλευρά.
Το κακό ειναι όμως οτι και ο κώνος δεν ταίριαζε πολύ καλά με αποτέλεσμα να θέλει δουλειά εκεί.
CFT-Spine και πίσω τμήμα καθώς και επιμέρους εισαγωγές αέρα και εξαγωγές θερμών αερίων απλά πάνε και κάθονται!!!
Το κάθερο επίσης χρήζει δουλειάς καθώς εδώ να πώ οτι η ΚΙΝΕΤΙΚ κάνει λάθος στις οδηγίες και δεν δίνει το σωστό κομμάτι για το άνω τμήμα του κάθετου των SUFA!!
Ευτυχώς πρίν την πατήσω είδα την φωτό απο το βιβλίο και σώθηκα!!
Αυτά προς το παρών!!
Ευχαριστώ!!!