Μπράβο για το πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι η υπομονή και η επιμονή σου μεταμόρφωσαν αυτό το κακό μοντέλο σε ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα.
Πιστεύω ότι την επόμενη φορά πρέπει να εστιάσεις περισσότερη προσοχή στους κινητήρες αφού όλα τα Flanker έχουν φοβερές φθορές και αντιθέσεις σε εκείνη την περιοχή.
Επίσης ποιο τελικό οπλισμό θα βάλεις πάνω διότι αυτός που παρουσιάζεις είναι και ενεργός και εκπαιδευτικός.
Όπως και να έχει και πάλι

χαίρομαι που σου αρέσει το αποτέλεσμα.όντως το κιτ είναι για πέταμα (δεν ξέρω αν δοκίμασες ποτέ να το φτιάξεις).
τους κινητήρες έχω στο νου μου να τους κάνω κάτι ακόμα και ελπίζω να το καταφέρω.
για τον οπλισμό προφανώς αναφέρεσαι στους r-77 και στους kh-29?έχω διαβάσει οτι το κόκκινο χρώμα στους αέρος-αέρος (r-77) δείχνει οτι ο πύραυλος είναι πλήρως λειτουργικός , με ραντάρ , σύστημα προώθησης απλά δεν έχουν εκρηκτικο μηχανισμό.για τους kh-29 δεν γνωρίζω και δε μπορώ να σου πώ για τα χρώματα.απλά τους έβαψα με βάση την παρακάτω φωτογραφία.

βέβαια και με άσπρο χρώμα βάφονται και οι dummy πύραυλοι.έχω και φωτογραφίες με sukhoi και mig που κουβαλάνε και άσπρα (ενεργα όχι εκθεσιακά) και κόκκινα όπλα.δεν έβγαλα άκρη γι αυτό και τα άφησα έτσι.φυσικά δεν τίθεται θέμα διόρθωσης γιατί έιναι οι χαλκομανίες πάνω αλλά κάθε πληροφορία είναι καλοδεχούμενη.
αν γνωρίζεις κάτι περισσότερο δώσε τα φώτα σου