0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπερδεύτηκα και κοιτούσα καλά καλά, αφού ήμουν σίγουρος ότι η trumpy δεν έχει βγάλει 48αρι su-27. Αυτό είναι κινέζικο αντίγραφο του academy με μερικά πρόσθετα μέρη. Καλή δουλειά πάντως
Κουράγιο!
τωρα είμαι στη φάση που φτιάχνω τα canards από φύλλο πλαστικού γιατί θέλω να έχω μερικά καβάντζα
Τα δικά του? Μαπεξ?
Οχι,μια χαρα ειναι τα δικα του.απλα στο μελλον θελω να φτιαξω μερικα su-30sm οποτε παιρνω μετρα απο τα canards του κιτ για να κανω μερικα ζευγαρια εξτρα
είπα να ασχοληθώ αύριο αλλά έβαλα χαλαρή μουσική και σε μια ωρίτσα τα τελείωσα.μένει μόνο να βάλω πείρους.τα πριτσίνια και η γράμμωση είναι στην τύχη - άφησα τη φαντασία μου ελεύθερη 8)και μου αρέσει το αποτέλεσμα - ελπίζω και σε εσάς Και μετα θα ζητας απο την κατασκευαστρια εταιρεια δικαιωματα επι των πωλησεων.Μπραβο!!!!-
Και μετα θα ζητας απο την κατασκευαστρια εταιρεια δικαιωματα επι των πωλησεων.Μπραβο!!!!
είμαι ανάμεσα σε αυτά τα τρία--
Καλημέρα, Μιας και το έχεις ψάξει, έχεις κωδικούς χρωμάτων για τις δύο πρώτες παραλλαγές;Ευχαριστώ! Μαθιός
Νομίζω τα έχει έτοιμα ή ΑΚΑΝ
Δυστυχως επειδη ακομα δεν αρχισα βαψιματα (πλησιαζει η ωρα ομως) δεν ψαχτηκα με τα χρωματα.εννοειται οτι μολις ειμαι ετοιμος για βαψιμο θα εχω τους κωδικους/αναμειξεις.απλα χρησιμοποιω vallejo.το λεω επειδη δεν χρησιμοποιει πολυς κοσμος και οι κωδικοι σαφωςειναι διαφορετικοι σε σχεση με αλλες μαρκες
το 711
Νομίζω ότι τα πας πολύ καλά. Έχω την αίσθηση ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλό.