Διόρθωσε και τον τίτλο και ξεκίνα το μανάρι.

Διορθώθηκε πάραυτα ο τίτλος μεσιέ Παπάκια, thanx

Μόλις το ξεκίνησα

Καλά έκανες! Το κιτ που επέλεξες είναι άψογο! Πέρα από ακροφύσιο θες και big mouth αεραγωγό για να είσαι 100% σωστός, αλλά και να μην τον αλλάξεις πολλοί θα το δουν και λίγοι θα το καταλάβουν! Αναμένουμε! 
Υπάρχουν και 30άρια με μικρή εισαγωγή Παναγιώτη. Λίγα μεν, αλλά υπάρχουν και μάλιστα απ' ότι διάβαζα κάπου και σε ισραηλινή υπηρεσία. Απλά ο GE δεν αποδίδει τόσο όσο με τη μεγάλη εισαγωγή. Εκ των υστέρων κάποιοι χρήστες που είχαν 30άρια με μικρή εισαγωγή σε κάποια προγράμματα εκσυγχρονισμού φόρεσαν τη μεγάλη. Χώρια που παίζει κι αυτό που λές: εγώ δε θα πώ σε κανέναν ότι δε φοράει big mouth το μοντέλο

Ευχαριστώ για την υπόδειξη πάντως

Αγαπούλα, πότε να σου φέρω το Italeri

:

Μάνο τόσο σκουπίδι δηλαδή το ιταλευρι?
Πάντως το μοντελάκι που τσίμπησες θα το καταευχαριστηθείς και χαλάλι τις μέρες που περίμενες για 36 ευρωπουλα!
Κράτα το χρέπι για πτήσεις δοκιμών και ξέσπασμα νεύρων πάνω του!

Αλέξανδρε, ενώ πάνω στα sprue το μοντέλο δείχνει μια χαρά, με τα θέματα εφαρμογής που έχει στη ράχη, στον αεραγωγό και στο σκιάδιο, καταντάει μαστίγιο. Οπότε για χάρη της ψυχικής μου ηρεμίας παράγγειλα το Tamiya. Και μ' αυτή την τιμή δε το σκέφτηκα καθόλου. Όσο για το Italeri, πέρα από δότης οπλισμού και spares, σκέφτομαι καμιά ώρα να το συναρμολογήσω πρόχειρα, να το παραγεμίσω με κάνα δυναμιτάκι "γουρούνα" και να το εκτοξεύσω από την ταράτσα. Έτσι να θυμηθώ τα νιάτα μου
ΜΦΧ