Αποστολέας Θέμα: Τι σιχαίνεστε - τι λατρεύετε ;;;  (Αναγνώστηκε 8938 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
Απ: Τι σιχαίνεστε - τι λατρεύετε ;;;
« Απάντηση #50 στις: Δεκεμβρίου 18, 2006, 08:50:05 πμ »
         O.K.  Ξεκινάμε. Πρώτη παραλαβή από pkpappas AUSTRALIA :shock: :shock: :shock:

ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

να κοιτάξω τα λάδια στο αυτοκίνητο :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #51 στις: Δεκεμβρίου 18, 2006, 08:59:27 πμ »
Οκ, ετοιμάζω τον αεροπορικό μου εξοπλισμό : δερμάτινο, γυαλιά, κάσκα, γάντια, κασκώλ. ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ έχεις;;;  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #52 στις: Δεκεμβρίου 18, 2006, 09:04:56 πμ »
       Νομίζω ότι δεν διάβασατε προσεκτικά το μήνυμά μου κύριε προιστάμενε.

Παρακαλώ όπως εστιάσετε εις την τελευταίαν αράδα του κειμένου και επανατοποθετηθείτε αναλόγως.

Μετά τιμής

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #53 στις: Δεκεμβρίου 18, 2006, 09:17:32 πμ »
Όπως λέει και ο δεκάλογος του προϊσταμένου, ο προϊστάμενος δεν κάνει ποτέ λάθος και έχει πάντα δίκιο,
η τελευταία αράδα του κειμένου σας κύριε επίσημε μεταφορέα δεν διέφυγε της προσοχής μου και επανερχόμενος στο θέμα μας ερωτώ
ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟΝ ΕΧΕΙΣ???  :lol:

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #54 στις: Δεκεμβρίου 18, 2006, 09:41:58 πμ »
     Μάλιστα.Διαθέτω αλεξίπτωτο παραλαγής σεταρισμένο με dacota C47.Απο τα απαιτούμενα υλικά μου λείπει μόνο το κασκώλ το οποίο σχεδιάζω να δανειστώ από τον liverpool.
     Να μην ξεχάσετε το μαγιώ σας καθότι αυτή την εποχή στην Αυστραλία είναι καλοκαίρι.

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΓΕΝΙΟΣ

• Scale 1/35
  • *
  • MC-114 IPMS-1023
« Απάντηση #55 στις: Δεκεμβρίου 18, 2006, 11:43:52 πμ »
Σε γενικές γραμμές μου τη δίνει  :evil: όταν πρέπει να επαναλάβω μία ανεπιτυχή διαδικασία, όποια και να είναι αυτή (στοκάρισμα, βάψιμο κλπ.)

Όλη η γλύκα όμως είναι όταν ξεκινώ την κατασκευή του cockpit  :mrgreen:  :mrgreen: γιατί τις περισσότερες φορές είνα σαν ένα μοντέλο μέσα στο μοντέλο  :wink:

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
« Απάντηση #56 στις: Δεκεμβρίου 18, 2006, 11:50:57 πμ »

Όλη η γλύκα όμως είναι όταν ξεκινώ την κατασκευή του cockpit  :mrgreen:  :mrgreen: γιατί τις περισσότερες φορές είνα σαν ένα μοντέλο μέσα στο μοντέλο  :wink:

Συμφωνώ απόλυτα  :! Έτσι είμαι κι εγώ. Όμως όταν το φτάξεις και κλίσεις την άτρακτο δεν φαίνεται σχεδόν τίποτα (εκτός από τις μεγάλες κλίμακες 1:32, 1:24 κ.λ.π.). Βέβαια, όπως είπε και κάποιος κάποτε, ''απλά ξέρεις ότι υπάρχει''.
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος LAMPAKIAS

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
  • Μ113 IDF Fitter
« Απάντηση #57 στις: Δεκεμβρίου 18, 2006, 05:47:29 μμ »
γιατι κυριε λιβερπουλ τα αρματα δεν εχουν εσωτερικο και ειδικα τα μ113???
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
Σύλλογος Μοντελιστών Καβάλας
IPMS 1200

[im

Αποσυνδεδεμένος Αγιος Δημητριος

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Θεσσαλονικη
  • Ουκ εν τω πολλω το ευ.
    • Agioplanes
« Απάντηση #58 στις: Δεκεμβρίου 19, 2006, 12:35:23 πμ »
Ρε παιδιά δεν σας καταλαβαίνω...Αν αυτό που σας  ευχαριστεί είναι να κάνετε ένα μοντέλο κάθε απόγευμα,γιατί δεν το κάνετε :?:
Μήπως ξεχάσατε οτι ο μοντελισμός είναι ένας τρόπος για να περνάς ευχάριστα τις ώρες σου  :?:
Αν σας αγχώνει και σας προβληματίζει ,μήπως έχετε λάθος προσέγγιση στο σπόρ :?:
Αν τώρα στα όνειρά σας βλέπετε "Best Of The Show", ( :D :D :D)  τότε μην παραπονιέστε !!! :wink:

Φιλε Mastora μαλον μας παρεξηγισες ο λογος που δεν φτιαχνουμε μοντελα σε ενα απογευμα σιγουρα δεν ειναι ηφιλοδοξια για το Best of the show και το ξερεις καλα αυτο. Στο κατω κατω οι εργατωρες που βαζει καποιος σε ενα μοντελο δυστοιχος δεν φτανουν απο μονες τους για να του εξασφαλησουν την συγκεκριμενη ή και οποιαδηποτε αλλη διακριση.
Τα μοντελα τα φτιαχνουμε για εμας απλα η(προσεγγιση στο σπορ) οπως χαρακτηριστικα αναφερεις εχει πλεον αλαξει και αυτο ακριβως ειναι που νοσταλγησαμε,την ξεγνοιασια και την απλοτητα των παιδικων μοντελιστικων μας χρονων. Και εξηγουμαι για να καταλαβαινομαστε. Αγοραζαμε το κιτ απο το φαρμακιο!!!!! της γειτονιας μας και με μοναδικα εργαλεια μια κολα UHU ενα πινελο απο αυτα που ειχαμε για τις νερομπογιες και οτι υπηρχε απο λαδομπογια περισευμα στο σπιτι φτιαχναμε το μοντελο μας και ημασταν περηφανοι για το διμιουργημα μας. Τοτε δεν ξεραμε τι θα πει βιβλιογραφια μονο οτι βλεπαμε στο κουτι. Τοτε δεν ξεραμε τι θα πει πληρες εσωτερικο ουτε καν τι θα πει cockpit ποσο μαλον βελτιωτικο σετ ουτε καν ειχαμε εστω και μια φωτογραφια, αλλα δεν μας πειραζε για την ακριβεια δεν μας ενδιεφερε,φτιαχναμε το μοντελακι μας σε ενα απογευμα και ημασταν ευτυχισμενοι. Και ετσι για να ολοκληροσουμε το θεμα μας με την τοτε, (μοντελιστικη προσεγγιση στο σπορ)!!!! δεν ξεραμε τι θα πει στοκ. Οτι αγοραζαμε το ΦΤΑΧΝΑΜΕ :wink: και το καμαρωναμε στο ραφι μας Τωρα καμαρωνουμε στο ραφι μας τις συλογες μας απο τα κουτακια μας με τα βελτιωτικα τους  τα ακριβα και εξωτικα εργαλεια μας, τους σουπερ αερογραφους μας για να μην μηλησω και τις υπερπληρεις βιβλιοθικες μας.
Οποτε αυτο που στοιχιωνει τα ονειρα μας δεν ειναι το Best of the show αλλα ολα τα παραπανω αγαπητε φιλε και συνμοντελιστη.

Αποσυνδεδεμένος F-16rhs

• Scale 1/35
  • *
  • Καλαϊτζής Παναγιώτης
    • Image
« Απάντηση #59 στις: Δεκεμβρίου 19, 2006, 01:05:43 πμ »
Οκ αφου με κανατε "στοκο" αντε να κανουμε κανα Group Build!  :wink:

Αποσυνδεδεμένος rafael

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
« Απάντηση #60 στις: Δεκεμβρίου 19, 2006, 02:02:42 πμ »
Ρε παιδιά δεν σας καταλαβαίνω...Αν αυτό που σας  ευχαριστεί είναι να κάνετε ένα μοντέλο κάθε απόγευμα,γιατί δεν το κάνετε :?:
Μήπως ξεχάσατε οτι ο μοντελισμός είναι ένας τρόπος για να περνάς ευχάριστα τις ώρες σου  :?:
Αν τώρα στα όνειρά σας βλέπετε "Best Of The Show", ( :D :D :D)  τότε μην παραπονιέστε !!! :wink:

Φιλε Mastora μαλον μας παρεξηγισες ο λογος που δεν φτιαχνουμε μοντελα σε ενα απογευμα σιγουρα δεν ειναι ηφιλοδοξια για το Best of the show και το ξερεις καλα αυτο. Στο κατω κατω οι εργατωρες που βαζει καποιος σε ενα μοντελο δυστοιχος δεν φτανουν απο μονες τους για να του εξασφαλησουν την συγκεκριμενη ή και οποιαδηποτε αλλη διακριση.
Τα μοντελα τα φτιαχνουμε για εμας απλα η(προσεγγιση στο σπορ) οπως χαρακτηριστικα αναφερεις εχει πλεον αλαξει και αυτο ακριβως ειναι που νοσταλγησαμε,την ξεγνοιασια και την απλοτητα των παιδικων μοντελιστικων μας χρονων. Και εξηγουμαι για να καταλαβαινομαστε. Αγοραζαμε το κιτ απο το φαρμακιο!!!!! της γειτονιας μας και με μοναδικα εργαλεια μια κολα UHU ενα πινελο απο αυτα που ειχαμε για τις νερομπογιες και οτι υπηρχε απο λαδομπογια περισευμα στο σπιτι φτιαχναμε το μοντελο μας και ημασταν περηφανοι για το διμιουργημα μας. Τοτε δεν ξεραμε τι θα πει βιβλιογραφια μονο οτι βλεπαμε στο κουτι. Τοτε δεν ξεραμε τι θα πει πληρες εσωτερικο ουτε καν τι θα πει cockpit ποσο μαλον βελτιωτικο σετ ουτε καν ειχαμε εστω και μια φωτογραφια, αλλα δεν μας πειραζε για την ακριβεια δεν μας ενδιεφερε,φτιαχναμε το μοντελακι μας σε ενα απογευμα και ημασταν ευτυχισμενοι. Και ετσι για να ολοκληροσουμε το θεμα μας με την τοτε, (μοντελιστικη προσεγγιση στο σπορ)!!!! δεν ξεραμε τι θα πει στοκ. Οτι αγοραζαμε το ΦΤΑΧΝΑΜΕ :wink: και το καμαρωναμε στο ραφι μας Τωρα καμαρωνουμε στο ραφι μας τις συλογες μας απο τα κουτακια μας με τα βελτιωτικα τους  τα ακριβα και εξωτικα εργαλεια μας, τους σουπερ αερογραφους μας για να μην μηλησω και τις υπερπληρεις βιβλιοθικες μας.
Οποτε αυτο που στοιχιωνει τα ονειρα μας δεν ειναι το Best of the show αλλα ολα τα παραπανω αγαπητε φιλε και συνμοντελιστη.

Με κάλυψες απόλυτα !!!!
ΡΑΦΑΗΛ ΛΙΣΜΑΝΗΣ

Αποσυνδεδεμένος Δημητρης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κερατσινι
« Απάντηση #61 στις: Δεκεμβρίου 19, 2006, 08:01:48 μμ »
Σιχαίνομαι:
-Στοκάρισμα (ειδικά τα pin marks)-Τρίψιμο
-Το ότι ενώ πιστεύεις ότι έχεις σχεδόν τελειώσει ένα μοντέλο, ανακαλύπτεις ένα σωρό χρονοβόρα πράγματα που πρέπει να κάνεις (κεραίες, σύρματα κ.λ.π.)

Λατρεύω:
-Βάψιμο- καθάρισμα αερογράφου (Λύση-άρμοση σε15 δλ. με κλειστά μάτια)
- Τα αξεσουάρ που σε γλιτώνουν από υπέρ πολύτιμο χρόνο ( μάσκες για καλύπτρες, pre painted etched κ.λ.π.)
- Φθορές και Decaling.       
Πρώην Hartman

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #62 στις: Δεκεμβρίου 19, 2006, 10:40:23 μμ »
Λατρεύω:
Το βάψιμο
Τις φθορές
Την κατασκευή!

Συχαίνομαι:
Το βάψιμο των τροχών ενός άρματος, ειδικά αν είναι Tiger Ι, ή Panther με λαστιχένια πέλματα...
Το καθάρισμα των κομματιών από το φλας
Τα injection marks είδικα στο εσωτερικό του πύργου στο Panzer IV, ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!!!!!! (είχαν μήκος 1cm!!!!!!)

Αποσυνδεδεμένος Pz-Panos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα
  • Homo Modelistus
« Απάντηση #63 στις: Δεκεμβρίου 20, 2006, 07:15:27 μμ »
Με τα περισσότερα προαναφερθέντα συμφωνώ κι εγώ (π.χ. στοκάρισμα αγγαρία, βάψιμο αμηχανία, ευχαρίστηση, κλπ.)

Λατρεύω την έρευνα, τα κουτιά (γεμάτα με πλαίσια) και αντιπαθώ σφόδρα το λάθος που θα κάνω και θα πρέπει να βρω τρόπο να διορθώσω.

Αυτά εν τάχει

Αποσυνδεδεμένος sotiris

• Aρχικατής Πρωτοσύγγελος και Πάπας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Μέσ'το άρμα θα καούμε!
« Απάντηση #64 στις: Δεκεμβρίου 21, 2006, 07:41:04 μμ »
 το βαψιμο των τροχων,μου την σπαει,ειδικα αν ειναι κανα γερμανικο ,με πολλους τροχους εκνευριζομαι ασχημα ,

Αποσυνδεδεμένος GosVa

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • modelclub.gr
« Απάντηση #65 στις: Δεκεμβρίου 22, 2006, 11:57:22 μμ »

Φιλε Dimi, πιστευω οτι αυτη η ξεγνοιασια που ζητας εχει χαθει ανεπιστρεπτι! Απο τη στιγμη που κατακτηθηκε το σταδιο της συναρμολογησης στο πρωτο μας μοντελο, αυξηθηκαν και οι απαιτησεις. Τοτε το μονο που μας ενδιεφερε ηταν απλα να δουμε ολα τα κοματια σε ενα συνολο. Τωρα πλεον στοχος ειναι το συνολο να ειναι οσο γινεται περισσοτερο λεπτομερες και ακριβες. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι η μαγεια χαθηκε. Απλα μεταλλαχθηκε! Η ικανοποιηση ειναι συγκριτικα η ιδια -με αυτη της ολοκληρωσης του πρωτου κιτ-  οταν κατακτουμε τον επομενο στόχο. Αυτο φιλε Mastora δεν σημαινει οτι το χομπι μας αγχωνει, αν και πιστευω οτι ολοι μας εχουμε αγχωθει καποια στιγμη. Το θεμα ειναι το αγχος να μη γινει κανονας. Εαν εχει γινει, τοτε θα πρεπει να επαναπροσδιορισουμε! Παντως συμφωνω απολυτα οτι ο μοντελισμος ειναι ενας τροπος να περναμε ευχαριστα, και οχι μονο, τις ωρες μας!!!
Υ.Γ. Παντως εξακολουθω να πιστευω οτι δεν γινεται να ολοκληρωθει ενα μοντελο σε ενα απογευμα! Και αν γινεται ο μοντελιστης στο τελος θα μοιαζει καπως ετσι  :shock: !!!

Αποσυνδεδεμένος sotiris

• Aρχικατής Πρωτοσύγγελος και Πάπας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Μέσ'το άρμα θα καούμε!
« Απάντηση #66 στις: Δεκεμβρίου 31, 2006, 05:30:43 μμ »
Επισης μου την σπςει οταν κοβω να κομματι απο τα πλαισια και εκτοξευεται στο αγνωστο

Αποσυνδεδεμένος Double Ugly

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτη
  • Three Traps Baby...!!!
    • Image
« Απάντηση #67 στις: Δεκεμβρίου 31, 2006, 10:01:06 μμ »
Μου τη δίνει αφάνταστα να βάφω τα λάστιχα των μοντελων προσέχοντας να μη λερώσω τις ζάντες. Το θυμίθηκα τώρα που έβαφα κάτι τροχούς για 72άρι Phantom... :evil: :evil: :evil:

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
« Απάντηση #68 στις: Δεκεμβρίου 31, 2006, 10:16:54 μμ »

Μου τη δίνει το να μή μπορώ να τελειώσω ένα μοντέλο.... :lol: :lol: :lol:
(Παίδες μήν παρεξηγηθείτε, απλά μόλις διάβασα τις απαντήσεις σας, αυτό μου ήρθε στο μυαλό :P)
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ :!: :!: :!: :!:

Αποσυνδεδεμένος Harris Charalambous

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Maryland, USA
  • IPMS 410 MC 85
« Απάντηση #69 στις: Δεκεμβρίου 31, 2006, 11:39:41 μμ »
To xeirotero gia mena einai otan maskaro diafani komatia kai esto ligo xroma pernai apo kato kai xreiazetai katharizma kai poli prospathia gia na dixi sosta  :evil:
Μοντελιστής από Αμερική

Αποσυνδεδεμένος mirrage

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
« Απάντηση #70 στις: Δεκεμβρίου 31, 2006, 11:51:12 μμ »
Πράγματι τα τρία προαναφερθέντα είναι πολύ εκνευριστικά. :evil: :evil: :evil: :evil:

Παναγιώτης Ελ Σισι

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #71 στις: Ιανουαρίου 01, 2007, 10:59:06 πμ »
Μου τη δίνει αφάνταστα να βάφω τα λάστιχα των μοντελων προσέχοντας να μη λερώσω τις ζάντες. Το θυμίθηκα τώρα που έβαφα κάτι τροχούς για 72άρι Phntom... :evil: :evil: :evil:

UGLY η καλύτερή μου.Δώσε μου τροχούς και πάρε μου τη ψυχή.

Και φτιάχνω αεροπλάνα γα%&%ο και μάλιστα 72αρια

Αποσυνδεδεμένος OANNHSEA

• Scale 1/48
  • *
  • BELLUM OMNEUM CONTRA OMNE
« Απάντηση #72 στις: Ιανουαρίου 01, 2007, 11:36:11 πμ »
Το στοκάρισσμα σε μοντέλα τα οποία έχουν ύλους (καρφιά).
Φτιάχνω κατά 90% άρματα μάχης και τα πιο παλιά δεν είναι συγκολλημένη η θωράκιση αλλά υλομένη.
ʼντε τώρα να κάνεις στοκάρισμα και να ξαναφτιάξεις τις υλώσεις στην 1/72.
ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #73 στις: Ιανουαρίου 01, 2007, 04:52:13 μμ »
Το στοκάρισσμα σε μοντέλα τα οποία έχουν ύλους (καρφιά).
Φτιάχνω κατά 90% άρματα μάχης και τα πιο παλιά δεν είναι συγκολλημένη η θωράκιση αλλά υλομένη.
ʼντε τώρα να κάνεις στοκάρισμα και να ξαναφτιάξεις τις υλώσεις στην 1/72.
ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!

Υπάρει λύση σε αυτό! Φτιάχνεις γερμανικά άρματα που είχαν συγκολίσεις!!!!

Αποσυνδεδεμένος Pz-Panos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα
  • Homo Modelistus
« Απάντηση #74 στις: Ιανουαρίου 02, 2007, 05:00:22 μμ »
Ιεραπόστολος των γερμανικών αρμάτων Β' Π.Π.....Προσυλητισμόοοος!!  :)

(σιωπηρά υποστηρίζουμε τοιούτους ιεραπόστολους)  :twisted:

Tags: