0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ωραίο θέμα, καλή αρχή!
Τίμιο κιτ Πρόσεξε το αλεξηνεμο γιατί πρέπει να κοληθει και να βάφει με την άτρακτο. Με είχε δυσκολέψει
Καλή αρχή σου ευχομαι. Τι μοιρα θα το κάνεις?
καλημερα σε ολους μια απορια οποιος μπορει να βοηθησει!Συμφωνα με την παρακάτω εικόνα τα super hornets μπορουν να φέρουν στον εξωτερικο πυλώνα τους agm65 maverick όπως επίσης αντί για aim-9x να φέρουν και του απλούς aim-9 στα ακροπτέρυγα?Αληθινή δεν ειναι η φωτο?
Πρώτη φορά βλέπω κάποιος να έχει τόσα φορτία έτοιμα και βαμμένα. Αμ.. αυτός δεν είναι πάγκος μοντελισμού,οπλοστάσιο είναι. Bad_Omen Ωραία πράγματα βλέπω. Δεν είμαι σίγουρος όμως αν φορτώνονται επιχειρησιακά στην ίδια αποστολήοι maverick μαζί με τους Harpoon. :
Θα σου πω αυριο που θα ειμαι σπιτι. Εχω το βιβλιο super hornet exposed που τα λεει αναλυτικα
Ωραία δουλειά στη σφήκα. Όσο για τον οπλισμό το μόνο που έχω να παρατηρήσω είναι ότι ενώ οι ΑΙΜ-120 και η ΑΙΜ-9 είναι ζωντανά πυρομαχικά (κεφαλή και κινητήρας) και μάλλον και η GBU και οι Maverick, οι SLAM είναι εκπαιδευτικοί και μάλιστα Captive, δηλαδή δεν μπορούν να εκτοξευτούν από τον φορέα. Οπότε θα φαίνεται λίγο παράξενο να έχεις φουλ ζωντανά πυρομαχικά και δύο εκπαιδευτικούς SLAM.Και δεν χάνεις χρόνο με τον οπλισμό, το κατάλαβα πρόσφατα που χρειάστηκε να οπλίσω ένα jet και πέρασα μία εβδομάδα να ετοιμάσω τον οπλισμό.Καλή συνέχεια!