Αποστολέας Θέμα: Royal Louis Heller 1/200  (Αναγνώστηκε 1317 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Giorgosv78

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Κερατσινι
  • modelclub.gr
Royal Louis Heller 1/200
« στις: Ιουνίου 07, 2016, 08:24:38 μμ »
Το μοντέλο αγοράστηκε στις αρχές του '90 και είχα την τύχη να το "ανασκάψω" στο πατρικό μου. Το είχα αγοράσει τότε γιατί το είχα βρεί πανέμορφο,το είχα ψιλοπιάσει αλλά πάρα πολύ γρήγορα το είχα σταματήσει κυρίως λόγο του αριθμού των κομματιών (648 το σύνολο). Παρακάτω το κουτί και τα περιεχόμενα
Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.

Το έχω ξεκινήσει τώρα και με επιμονή και υπομονή ελπίζω να τελειώσει. Δυστυχώς τα κανόνια έχουν πολύ φλας και ορισμένα είναι στραβοχυτευμένα αλλά κάπως έχουν προχώρησει μέχρι τώρα...Ελπίζω στο επόμενο ποστάρισμα να έχουν τελείωσει όλα (αν γίνετε, μόνα τους με μαγικά ::glossa::)
Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
Απ: Royal Louis Heller 1/200
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 07, 2016, 08:27:39 μμ »
Eίσαι ήρωας  :!: :!: :!: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος nikosmadakis

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Χανιά
  • model addict
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 07, 2016, 08:52:08 μμ »
24 ώρες δεν φτάνουν...

Αποσυνδεδεμένος Giorgosv78

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Κερατσινι
  • modelclub.gr
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 07, 2016, 09:12:14 μμ »
Παιδιά τα κανόνια είναι απελπισία.. Και είναι κρίμα γιατί τα υπόλοιπα κομμάτια είναι σε γενικές γραμμές οκ εως καλά.
'Όπως  και να χει όμως θα τελείωσει. Το πότε και το τελικό αποτέλεσμα δεν ξέρω, αλλά θα τελειώσει..

Νίκο εσύ προχώρα το υποβρύχιο, περιμένουμε να πάρουμε μάτι..

Tags: